Lauluyhtye Rajaton julkaisee tänään 15. albuminsa ”Salaisuus”

Lauluyhtye Rajaton julkaisee tänään 15. albuminsa ”Salaisuus”

04.11.2016 Uutiset Rajaton

Albumi sisältää uutta suomenkielistä musiikkia Rajattomalta

Lauluyhtye Rajaton julkaisee tänään uuden albumin ”Salaisuus”, jonka ensimmäinen single ”Viaton” julkaistiin viime viikolla. Uutta suomenkielistä musiikkia sisältävä ”Salaisuus” on yhtyeen viidestoista albumi. Rajattoman levyt ovat myyneet maailmanlaajuisesti yli 400 000 kappaletta, ja Suomessa yhtye on saanut Suomessa yhden tuplaplatina-, kaksi platina- ja kahdeksan kultalevyä.

Rajaton viettää ensi vuonna 20-vuotisjuhlaansa, jota kohti yhtye suuntaa uuden albumin ja perinteisen joulukiertueen voimin:

”Olemme erittäin innoissamme 15. albumimme ”Salaisuus” julkaisusta. Levyä on työstetty koko vuosi ja vihdoin saamme jakaa sen muiden kanssa. Levy sisältää uutta suomenkielistä musiikkia, jota ovat meille tehneet eturivin suomalaiset ja ulkomaiset laulunkirjoittajat. Kaikki sovitukset ovat yhtyeen jäsenten käsialaa ja tuotantokin – yhdessä pitkäaikaisen äänimiehemme Ilkka Herkmanin kanssa.

 Tavoitteenamme oli löytää uutta kulmaa tekemiseemme niin, että kuulostamme silti Rajattomalta ja mielestämme olemme siinä onnistuneet. Rajaton täyttää ensi vuonna 20 vuotta ja olemme erittäin ylpeitä saadessamme suunata kohti juhlavuottamme tämän levyn siivittämänä”, kuvailee yhtyeen Jussi Chydenius.

Helsingissä vuonna 1997 perustettuun lauluyhtyeeseen kuuluvat Essi Wuorela, Virpi Moskari, Soila Sariola, Hannu Lepola, Ahti Paunu ja Jussi Chydenius. Kuusijäseninen a cappella-lauluyhtye on esiintynyt ympäri maailmaa niin konserttisaleissa, jazzfestivaaleilla kuin kirkoissakin ja laulanut kaikkea hengellisestä musiikista jazziin ja poppiin.

Salaisuus:

 1. Me tiedämme sen
 2. Muuttolintu
 3. Salaisuus
 4. Taas se laulaa
 5. Elossa
 6. Olen unohtanut kaiken
 7. Tuulta päin
 8. Lokakuu
 9. Kavala
 10. Matkalla
 11. Viaton

https://lnk.to/RajatonSalaisuus

https://www.levykauppax.fi/artist/lauluyhtye_rajaton/salaisuus/#492777

http://www.rajaton.net/