LEO valmistautuu debyyttialbuminsa julkaisuun

LEO valmistautuu debyyttialbuminsa julkaisuun

30.11.2016 Uutiset LEO

Uusi sinkku “Mä valehtelen” nyt ulkona

Kuuntele “Mä valehtelen”: https://lnk.to/MaValehtelen

Mun piti olla sun ja Kylmä ja sataa -radiohiteistä tuttu nuoren polven laulaja-lauluntekijä LEO julkaisee tänään kolmannen singlen ensi vuonna ilmestyvältä debyyttialbumiltaan. Uudeksi singleksi valikoitunut Mä valehtelen kertoo siitä, kuinka vaikeaa joskus on päästää irti suhteesta, vaikka se todellisuudessa on päättynyt jo aikoja sitten.

Kuten LEOn edellisetkin singlet, myös Mä valehtelen on kappale, jossa isot melodiat, tarttuvat koukut sekä yhteislauluun kannustavat lyriikat yhdistyvät moderniin poppiin ja suomirockin perinteisiin.

”Tää on biisi, joka syntyi eräänä keikan jälkeisenä aamuna akustinen skeba sylissä kotisohvalla. Mulla oli mennyt edellisenä iltana keikalla kitarasta kolme kieltä rikki ja aloin siinä rämpyttelemään niitä kolmea jäljellä olevaa kieltä. Oli jotenkin erikoisen haikea fiilis päällä ja kelasin, että nyt mun pitää ryhdistäytyä.  Purin sit fiilikset tähän biisin”, LEO kertoo.

”On kyllä todella hieno fiilis saada jo kolmas sinkku ihmisten kuultavaksi. Oon ollut tosi iloinen siitä miten kaksi ekaa biisiä on löytänyt yleisönsä. On ollut mahtavaa saada palautetta siitä, kuinka tärkeiksi ne on muodostuneet joillekin ihmisille. Toivottavasti tämä uus biisikin saa ihmisille hereille ja tunteet pintaan”, LEO toivoo.

Useissa yhtyeissä aiemmin soittanut LEO (Leo Stillman) julkaisi ensimmäisen soolosinglensä viime toukokuussa. Mun piti olla sun soi paljon useilla eri radiokanavilla ja nosti LEOn kertarysäyksellä yhdeksi kiinnostavimmaksi nuoreksi laulaja-lauluntekijäksi Suomessa. Miehen ääni ja kappaleet ovat tulleet suurelle yleisölle tutuksi myös Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaanin viime kevään kiertueella, jossa hän esiintyi täysille konserttisaleille yhtyeen lämmittelijänä. LEOn kakkossingle, myös runsaasti radiosoittoa saanut Kylmä ja sataa julkaistiin kappaleen teemaan sopivasti syyskuussa. Tällä hetkellä LEO työstää debyyttialbumiaan yhdessä tuottaja Aki Sihvosen kanssa. Levy julkaistaan keväällä 2017.

facebook.com/LEOvirallinen

instagram.com/leostillman

sonymusic.fi

Kuvia: http://sonymusic.fi/artist/leo

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter