Katso “Kaikki mitä rakastin” -musiikkivideo täältä!

LEOn syyskuun alussa ilmestynyt, loistavan vastaanoton saanut “Kaikki mitä rakastin” -single saa tänään rinnalleen musiikkivideon. Videon ohjauksesta vastaa valokuvaaja ja ohjaaja Ville Juurikkala. Rockvalokuvistaan sekä lukuisista kotimaisille ja ulkomaisille huippuartisteille ohjaamistaan musiikkivideoista tunnettu Juurikkala kertoo, että perusajatus tämänkaltaiseen videoon oli kytenyt mielessä jo pidempään. Nyt kohdalle sattui myös sopiva artisti, jonka kanssa ideaa päästiin vihdoin toteuttamaan:

Perusidea tähän videoon on ollut mulla jo vuosia ja mä oon aina ajatellut että tästä tulee oikean artistin ja oikean biisin kanssa tosi vahva kokonaisuus. Pitäisi olla juuri sopiva karisma jossa yhdistyy haavoittuvaa herkkyyttä ja vahvaa raakuutta. Kai sitä voisi kutsua myös inhimmillisyydestä kumpuavaksi karismaksi.”

Videon ytimessä ovat kappaleen teksti ja sen kuvittaminen yksinkertaisesti mutta tehokkaasti artistin vahvaan karismaan pohjaten. Lyriikoissa kuultavan tuskan esille saamiseksi vaadittiin henkisen puolen lisäksi myös fyysisiä valmisteluja, joka tässä tapauksessa tarkoitti 10 kilometrin juoksulenkkiä ennen varsinaisen videon purkitusta:

Mulla löytyy omassa menneisyydessa vahvaa omapohjaista kokemusta tosta mistä Leo laulaa. Oikea tuska on tietysti enemmän päänsisäistä. Mutta päänsisäistä on hankala näyttää kuvilla. Musta tuntui että paras keino yrittää visualisoida se mahdollisimman hyvin oli muuttaa se päänsisäinen tuska fyysiseksi. Leon tapauksessa siihen tarvittiin näemmä noin 10 kilometriä kovaa juoksua ennen ku se tuska alkoi mielestä näyttää edes sinne päin oikealta miten mä olin aikanaan oman päänsisäinen tuskani kokenut. Toivottavasti se väittyy myös muille samalla tavalla”, Juurikkala kertoo videon synnystä.

LEO itse kertoo myös olevansa äärimmäisen tyytyväinen lopputulokseen:

Oli hienoa tehdä video Villen kanssa. Arvostan Villeä taiteilijana suuresti. Kun lähetin hänelle Kaikki mitä rakastin kappaleen ja sanoin että haluisin tehdä siitä hänen kanssaan videon mua jännitti että mitä Ville ajattelee siitä biisistä. Ville soitti mulle että sillä on visio. Kun kuulin Villen idean kelasin että WAU hieno idea viedä tällänen biisi jossa lauletaan näin isoista asioista kuten avaruudesta mahdollisimman pieneen ja yksinkertaiseen. Yritin antaa kaiken kameralle miltä musta tuntui kun olin todella hukassa ja juoksin pakoon itseäni mutta en jaksanut ja en tiennyt mihin olin menossa. Toivottavasti video puhuu puolestaan“, LEO kertaa videon tekoprosessia.

1. syyskuuta uuden “Kaikki mitä rakastin” -sinkkunsa julkaissut LEO valmistautuu parhaillaan debyyttialbuminsa julkaisuun. 13.10. ilmestyvän levyn julkkareita vietetään Helsingin Semifinalissa keskiviikkona 11.10.

Katso “Kaikki mitä rakastin” -musiikkivideo täältä!

LEO some:
https://www.facebook.com/LEOvirallinen/
https://www.instagram.com/leostillman/

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter