Lordi-näyttely ExtraLordinary Helsingissä kesän ajan

Lordi-näyttely ExtraLordinary Helsingissä kesän ajan

14.06.2016 Uutiset Lordi

Lordi-yhtyeen visuaalisia elementtejä mittavasti esittelevä ExtraLordinary -näyttely avautuu perjantaina 17. kesäkuuta ja jatkuu elokuun 13. päivään saakka Helsingin Jätkäsaaressa.

Esillä ovat lähes kaikki Lordi-yhtyeen vuosien varrella käyttämät esiintymisasut ja maskit, sekä valtaosa bändin historian aikana kiertueillaan käyttämistä lavasteista ja erikoisefekteistä.

Näyttelyn tavaramäärä on laaja ja pelkästään erilaisia esiintymisasuja näyttelyssä on yli kaksikymmentä. Muun muassa Deadache-albumin kiertueen sairaala-lavastus on nähtävissä pystytettynä kokonaisuudessaan. Näytteillä on myös Lordin musiikkivideoissa ja Dark Floors -elokuvassa nähtyä materiaalia.

Näyttelyssä voi nähdä Lordin vuonna 2006 voittamat Euroviisujen palkinnot, ja kulissien takaista aineistoa yhtyeen Euroviisu-seikkailuiden ajalta.

Osana näyttelyä on Mr Lordin maalauksia ja piirustuksia, luonnollisesti mukaan lukien kaikkien Lordin levyjen alkuperäiset kansimaalaukset.

ExtraLordinary – Helsinki Exhibition (17.6.-13.8.2016)
Weird Antiques
Tyynenmerenkatu 6
Jätkäsaari, 00220 Helsinki

Avoinna ke, pe, la, su klo 12-18.

Huom! ExtraLordinary -näyttelyn avajaiset ovat perjantaina 17. kesäkuuta klo 18.  Tilat auki medialle ja kutsuvieraille klo 17 alkaen. Paikalla Mr Lordi ja kitaristi Amen.

http://www.lordi.fi

www.facebook.com/LordiOfficial

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter