Mira Luoti juhlii Tunnelivisio-albumin julkaisua Tavastialla lauantaina

Mira Luoti juhlii Tunnelivisio-albumin julkaisua Tavastialla lauantaina

13.10.2016 Uutiset Mira Luoti

Uusin singlelohkaisu albumilta on ”Aamusta iltaan”

Mira Luoti juhlii debyyttialbuminsa  ”Tunnelivisio” julkaisua ainutlaatuisella levynjulkaisukeikalla. Tavastialla lauantaina 15.10. kuullaan albumin lisäksi kappaleita, joissa Mira Luoti on vieraillut vuosien varrella. Tavastian lavalle Miran rinnalle nousevat mm. Aki Tykki, Aste ja Rauhatäti.

”Tunnelivisio”-albumin uusin singlelohkaisu on ”Aamusta iltaan”, joka on herättänyt kriitikoiden ja fanien keskuudessa erityistä huomiota. Rumban Niko Peltonen kuvaa kappaletta näin:

”Paras biisi taitaa kuitenkin olla toiseksi viimeisenä kuultava Aamusta iltaan, joka on jotenkin poikkeuksellisen koskettava kuvaus ulkopuolisesta, marginaaliin ajautuneesta tyypistä, joka yrittää hapuilla kohti yhteisöä ja valoisampaa huomista. Virheettömän haikea sävellys ja jäänkirkkaat koskettimet vangitsevat tämän tunnelman hienosti. Kappaleessa on ainesta pieneksi klassikoksi.”

”Tunnelivisio”-albumi nousi julkaisuviikolla Suomen virallisen albumilistan sijalle 6. Albumia on kiitelty henkilökohtaisesta ja artistin kuuloisesta otteesta:

”Upea alku soolouralle – Mira Luoti löytää oman äänensä heti ensimmäisellä soololevyllään” –Etelä-Suomen Sanomat

 ”Luodin levy on ehdottomasti laulajansa näköinen ja kuuloinen teos. Luoti laulaa hänelle itselleen tärkeistä aiheista ja merkityksellisistä asioista. Teksteissä mieli järkkyy ja ihmissuhteet ovat sekaisin.” –Keskisuomalainen 4/5

 ”Hyvä levy, jonka ehdottomana vahvuutena on Luodin läsnäolon tuntu – se , että kuulija uskoo hänen sanovan jotakin itselleen tärkeää” 7,7/10 Rumba

 

Tulevat keikat:

14.10. Katu-klubi, Lahti
15.10. Tavastia, Helsinki
21.10. Rytmikorjaamo, Seinäjoki
18.11. Kerubi, Joensuu
19.11. Villi Peura, Laukaa
25.11. Freetime, Jyväskylä
03.12. Korjaamo, Helsinki
10.12. Ravintola Piste, Ruka
17.12. Z-one, Varkaus
28.12. Provinssi Goes Viking Line, M/S Viking Grace, Turku

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter