Mira Luoti julkaisee tänään koskettavan singlen ”Sitä tipahtaa pimeyteen”

Mira Luoti julkaisee tänään koskettavan singlen ”Sitä tipahtaa pimeyteen”

19.08.2016 Uutiset Mira Luoti

”Sitä tipahtaa pimeyteen on mulle tärkeä laulu, sillä tästä kaikki alkoi”
Luodin debyyttialbumi ”Tunnelivisio” julkaistaan 16. syyskuuta
Uuden singlen julkaisua juhlitaan tänään keikalla Nosturissa

Tammikuussa soolouran käynnistänyt Mira Luoti julkaisee tänään uuden singlen ”Sitä tipahtaa pimeyteen”. Single edeltää 16. syyskuuta julkaistavaa debyyttialbumia ”Tunnelivisio”. Albumi sisältää myös aiemmat singlet ”Pinnan alla”, ”Puhu mulle hulluudesta” ja ”Lähiölaulu” sekä keikoilla käyneille faneille kiitoksena julkaistut kappaleet ”Musta laatikko” ja ”Tunnelivisio”.

”Sitä tipahtaa pimeyteen” on tärkeä laulu Mira Luodille, sillä se on ensimmäinen kappale joka tulevalle albumille syntyi:

Tästä kappaleesta kaikki alkoi. Se on ensimmäinen kappale, joka tehtiin Arto Tuunelan kanssa, mutta sen jälkeen tuli pitkä tauko. Sitä tipahtaa pimeyteen antoi kuitenkin heti suunnan tekemiselle ja meidän yhteistyölle. Kappale on voimaballadi, jossa on monta vahvaa tarinaa päällekkäin.”

”Sitä tipahtaa pimeyteen” -singlen julkaisua juhlitaan tänään keikalla Helsingin Nosturissa. Konsertissa on mahdollista kokea livenä uuden singlen lisäksi kaikki tulevan albumin kappaleet.

Tunnelivisio-albumi on elävä esimerkki musiikin voimasta. Levyä on tehty 2 vuotta ja siihen on paketoitu kaikki mun elämästä siltä ajalta. Siinä yhdistyy intohimo, taide, rakkaus, perhe,ystävyys, luottamus, ihan kaikki. Koko elämän kirjo ja loputon määrä läpikäytyjä tunteita”, kuvailee Mira Luoti.

Kuuntele ”Sitä tipahtaa pimeyteen”: http://bit.ly/MiraLuotiSpotify

www.miraluoti.fi

https://www.facebook.com/MiraLuotiOfficial/

https://www.instagram.com/miraluoti/

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter