Mira Luoti siirtyy joulukuun keikkojen jälkeen levytystauolle

Mira Luoti siirtyy joulukuun keikkojen jälkeen levytystauolle

01.12.2016 Uutiset Mira Luoti

Ennen taukoa Mira Luoti esiintyy vielä Helsingin Korjaamolla 3.12., Rukalla 10.12. ja Provinssi Goes Viking Line -risteilyllä 28.12.

Tammikuussa soolouran käynnistänyt Mira Luoti siirtyy joulukuun keikkojen jälkeen valmistelemaan seuraavaa albumiaan. Täydellisestä vetäytymisestä ei kuitenkaan ole kyse, sillä satunnaisia keikkoja on luvassa keväällä 2017.

Ennen taukoa Mira Luodin vangitsevan liveshow’n voi nähdä vielä Helsingin Korjaamolla 3.12., Rukan Ravintola Pisteessä 10.12. ja Provinssi Goes Viking Line -risteilyllä 28.12. Keikat ovat samalla viimeiset esiintymiset nykyisellä livekokoonpanolla.

Mira Luoti julkaisi odotetun debyyttialbuminsa ”Tunnelivisio” syyskuussa. Albumi sisältää singlet ”Pinnan alla”, ”Puhu mulle hulluudesta”, ”Lähiölaulu”, ”Sitä tipahtaa pimeyteen” ja ”Aamusta iltaan” sekä keikoilla käyneille faneille kiitoksena julkaistut kappaleet ”Musta laatikko” ja ”Tunnelivisio”.

”Tunnelivisio”-albumi nousi julkaisuviikolla Suomen virallisen albumilistan sijalle 6. Albumia on kiitelty henkilökohtaisesta ja artistin kuuloisesta otteesta:

”Upea alku soolouralle – Mira Luoti löytää oman äänensä heti ensimmäisellä soololevyllään” –Etelä-Suomen Sanomat

”Luodin levy on ehdottomasti laulajansa näköinen ja kuuloinen teos. Luoti laulaa hänelle itselleen tärkeistä aiheista ja merkityksellisistä asioista. Teksteissä mieli järkkyy ja ihmissuhteet ovat sekaisin.” –Keskisuomalainen 4/5

”Hyvä levy, jonka ehdottomana vahvuutena on Luodin läsnäolon tuntu – se , että kuulija uskoo hänen sanovan jotakin itselleen tärkeää” 7,7/10 Rumba

Tulevat keikat:

03.12. Korjaamo, Helsinki
10.12. Ravintola Piste, Ruka, Kuusamo
28.12. Provinssi goes Viking Line, m/s Viking Grace, Turku

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter