Nopsajalan uusi single “Tulta” tuo dancehallin sykkeen syksyn keskelle

Nopsajalan uusi single “Tulta” tuo dancehallin sykkeen syksyn keskelle

07.10.2016 Uutiset Nopsajalka

Nopsajalka palaa keikkatauolta perjantaina Tampereen Pakkahuoneella

Nopsajalka julkaisee tänään singlen ”Tulta”, joka on toinen single marraskuussa julkaistavalta ”Armada”-EP:ltä. Ensimmäinen single ”Nosta mua” on streamannut lähes platinaa ja oli yksi kesän pitkäkestoisimmista hiteistä. Uudella EP:llä Nopsajalka siirtyy edellisen levyn orgaanisemmasta soundista kohti tulevaisuutta modernin elektronisen musiikin pariin.

”Tulta” on täysveristä dancehall-reggaeta, ja samalla eräänlainen paluu Nopsajalan juurille:

”Viime talvena tuli käytyä pitkästä aikaa reggaebileissä ja olo tuntui tosi tervetulleelta. Tuntui ettei mikään ole muuttunut. Vaikka oon itse puuhannut kaiken maailman popin kanssa ja festarilavoilla niin siellä mut otettiin avosylin vastaan ja pyydettiin vetämään freestylea avoimeen mikkiin. Tuli flashbackeja siihen mitä reggae parhaimmillaan on. Uusi sinkku on muistutus ummikoille, että reggae ei ole mitään kevyttä chillailumusaa vaan tulta!”

”Tulta” kuvaa hyvin tulevaa  ”Armada” -EP:tä, jonka yleissoundia Nopsajalka kuvaa ”synapop-dancehalliksi”:

”Tulta on yksinkertainen pieni biisi, joka kasvaa tanssilattialla maailman suurimmaksi ja vahvimmaksi. Biisin teksti on omistettu naisille, jotka ei ole miesten määräiltävänä ja määriteltävänä. Ne osaa ja uskaltaa käyttää omaa fyysisyyttä ja seksuaalisuutta sekä ottaa tilan ja tilanteen haltuun. Sellaisista naisista itse pidän”, kertoo Nopsajalka.

Perjantaina uuden singlen lisäksi Nopsajalka tekee paluun keikkalavoille. Nopsajalka nähdään Tampereen Pakkahuoneen lavalla perjantaina. Luvassa on uusia biisejä sekä remixejä vanhoista hiteistä.

”Keikkatauko on ollut kivaa aikaa mulle. On ollut aivan erilainen tunne alkaa maanantaina studiohommiin, kun on saanut vain levätä ja rentoutua koko viikonlopun. Niin mä olen päässyt oikeastaan ekaa kertaa elämässäni kokemaan miltä tuntuu tehdä musaa ns. normiduunina. 8h päivässä, viis päivää viikossa.

Koko ajan mä oon ajatellut etten kaipaa keikoille ollenkaan. Mutta sen muutaman kerran kun oon mikkiin päässyt tän tauon aikana, oon saanut tuntea taas sen adrenaliiniryöpyn ja oon muistanu taas mikä siinä hommassa se juttu olikaan.”

Nopsajalka on helsinkiläinen artisti, muusikko ja tuottaja, joka kuuluu kotimaisen rytmimusiikin pioneereihin. Soolouransa ohella hän on tullut tutuksi yhtyeistä Elokuu, Soul Captain Band sekä Kapteeni Ä-ni. Vuodesta 2012 lähtien Nopsajalka on kirjoittanut ja laulanut lukuisia radio- ja Spotify-hittejä. Nopsajalan soolohitteihin kuuluvat ”Nosta mua”, ”Lupaan olla”, ”Seuraava feat. Erin” ja ”Nautintoo”. Elokuun riveissä on syntynyt mm. hitit ”Soutaa huopaa”, ”Saatilla”, ”Tänään lähtee” ja ”Valvoo”.

 

”Tulta” Spotifyssa: http://bit.ly/NopsajalkaTulta

”Tulta” Apple Musicissa: http://bit.ly/NopsajalkaTultaApple

”Tulta” Deezerissa: http://bit.ly/NopsajalkaTultaDeezer

https://www.instagram.com/nopsajalka/

www.facebook.com/nopsajalkaofficial

 

Keikat:

07.10.2016       Pakkahuone, Tampere

12.10.2016        Amarillo, Kotka

13.10.2016        Hilpeää Hämärä, Nuorisotapahtuma, Joroinen

21.10.2016        Blackpool, Järvenpää

11.11.2016         Totem, yö, Lappeenranta

11.11.2016         Kaamospuhallus, alkuilta, Lappeenranta

19.11.2016         Vimma, Turku

25.11.2016        Amarillo, Lahti

03.12.2016       Nightclub Teatro, Heinola

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter