Oletko jo kuullut Justin Timberlaken aurinkoisen jättihitin “Can’t Stop the Feeling”? Jos et, niin kuuntele tästä!

Oletko jo kuullut Justin Timberlaken aurinkoisen jättihitin “Can’t Stop the Feeling”? Jos et, niin kuuntele tästä!

Yhdeksällä Grammylla ja neljästi Emmyllä palkittu popin supertähti Justin Timberlake julkaisi perjantaina uunituoreen singlensä ”Can’t Stop the Feeling.

Biisin järjettömän aurinkoinen ja tarttuva svengi on saanut ihmiset sekaisin ympäri maailmaa ja sosiaalisessa mediassa on viikonlopun aikana näkynyt lukuisia tanssivideoita biisin tahtiin. Katso Justinin oma video tästä.

”Can’t Stop the Feeling!” –hitin on säveltänyt todella kova tiimi, Justin yhdessä Max Martinin ja Shellbackin kanssa joten odotuksetkin kappaleelle ovat kovat. Single nousi nopeasti iTunesin kärkeen useimmissa maissa, ykkösenä se komeilee tällä hetkellä ainakin Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Hollannissa, USA:ssa ja Kanadassa. Suomen Spotifyssa kappale on noussut muutamassa päivässä jo sijalle 26 ja globaalilla Spotify top50 –listalla biisi on kivunnut viikonlopun aikana jo sijalle 12.

 

Single on sävelletty tulevaan Dreamworksin huikeaan animaatioelokuvaan Trolls ja Justin Timberlake vastaa koko elokuvan musiikin tuottamisesta. Ensimmäisen singlen lisäksi Justin tulee esittämään useita kappaleita tulevalla elokuvan soundtrackilla ja mukana on myös vierailevia tähtiä.  Trolls soundtrack julkaistaan Suomessa 25. syyskuuta ja elokuva tulee teattereihin 28. lokakuuta.

 

Soundtrackilla olevia vierailjoita ovat mm. näyttelijä Anna Kendrick, tv-tähti ja Carpool Karaoke –videoistaan tunnettu James Corden, Icona Pop sekä näyttelijä Zooey Deschanel, jotka tähdittävät myös Trolls –elokuvassa. Muita leffan näyttelijöitä ovat mm. Russel Brand, John Cleese, Gwen Stefani, Christopher Mintz-Plasse ja Justin Timberlake on myös yksi elokuvan Trolls –hahmoista.  

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter