Osmo Ikonen julkaisi tänään uuden singlen “Me ei mahuta samaan tilaan”

Osmo Ikonen julkaisi tänään uuden singlen “Me ei mahuta samaan tilaan”

10.03.2017 Uutiset Osmo Ikonen

The Voice Of Finlandin livelähetysten lomassa Osmo kirjoittaa uutta musiikkia: ”Kesää kohti mennään keikkojen ja uuden musiikin luomisen merkeissä.”

KUUNTELE UUSI SINGLE ”ME EI MAHUTA SAMAAN TILAAN” TÄÄLTÄ: https://lnk.to/OsmoIkonenMeeimahutasamaantilaan

Laulukielen suomeen edellisellä singlellään ”Tuhat ja sata kertaa” vaihtanut Osmo Ikonen julkaisi tänään uuden kappaleen ”Me ei mahuta samaan tilaan”. Kappaleessa sukelletaan ihmissuhteiden kiemuroihin: “Biisi kertoo kahden vahvan persoonan voimasuhteista. Siinä on monesti suurta yhteenkuuluvuutta ja vetovoimaa, mutta samaan aikaan yhtä suuret egot saattavat myös koitua suhteen tuhoksi”, Osmo kertoo.

”Me ei mahuta samaan tilaan” on kokonaan Osmon itsensä tuottama: ”Mulla on ollut pitkä breikki siitä kun olen viimeksi tuottanut oman soolobiisini alusta loppuun itse. Huipputuottajien kanssa on ollut tietenkin huippua tehdä töitä, mutta tämän kappaleen kohdalla tuntui siltä, että haluan tehdä kaiken yksin”, Osmo toteaa.

The Voice Of Finlandin livelähetysten lomassa Osmo kirjoittaa uutta musiikkia: ”Kesää kohti mennään keikkojen ja uuden musiikin luomisen merkeissä.”

Osmo Ikonen on julkaissut kaksi sooloalbumia, Stories From Within (2008) ja Heaven Or Hell Is Just A State Of Mind (2010) sekä EP:n “Let It Out” (2015). Hän on soolouransa lisäksi tunnettu lukuisista TV-ohjelmista, kuten  SuomiLOVE, Tähdet, tähdet ja The Voice Of Finland.  Oman soolouran lisäksi Osmo soittaa selloa Emma-palkitussa jazz-yhtyeessä Oddarrang, laulaa ja soittaa bassoa soul/funk -yhtye The Northern Governorsissa. Vuodesta 2009 lähtien Osmo on kiertänyt Eurooppaa Sunrise Avenuen kosketinsoittajana ja on osallistunut aktiivisesti myös kiertueden musiikillisen sisällön sovittamiseen. Omien levyjensä lisäksi Ikonen on ollut myös tuottamassa ja säveltämässä mm. Elastisen Iso kuva -albumia. Osmo Ikonen on vieraillut lukuisilla levyillä soittajana sekä laulajana ja hän on ollut mukana kirjoittamassa kappaleita Anna Abreulle, Cheekille, Fintelligensille, Sunrise Avenuelle ja monille muille.

Facebook: www.facebook.com/OsmoOfficial

Instagram: www.instagram.com/osmoikonen_official