Palefacen ”Palamaan (Pahan Kukat)” -kappaleeseen julkaistaan tänään sykähdyttävän hieno musiikkivideo

Palefacen ”Palamaan (Pahan Kukat)” -kappaleeseen julkaistaan tänään sykähdyttävän hieno musiikkivideo

06.09.2016 Uutiset Paleface

Katso ”Palamaan” -musiikkivideo tästä: http://bit.ly/PalefacePalamaanVideo

Palefacen uuteen singleen ”Palamaan (Pahan Kukat)” julkaistaan tänään sykähdyttävän hieno musiikkivideo. Kappale on Antti J. Jokisen 30.9. ensi-iltaan tulevan Pahan Kukat -elokuvan tunnusbiisi, ja myös videolla sukelletaan elokuvan tunnelmiin. Dystooppisessa lähitulevaisuuden visiossa Itä-Helsingissä mellakoidaan.

Katso musiikkivideo tästä: http://bit.ly/PalefacePalamaanVideo

”Yritän päästä tekstissä mellakoitsijan pään sisälle ja pohtia miksi tartutaan polttopulloon. Mistä kasvava epätoivo ja frustraatio kumpuavat? Tällaisia syitä näyttäisivät olevan muun muassa Aarnio-skandaalin ja poliisin viimeaikaisten ylilyöntien heikentämä luottamus viranomaisiin, hallituksen lyhytnäköinen leikkauspolitiikka ja yleinen näköalattomuus”, pohtii Paleface.

”Ensinnäkin iso kiitos Antti J. Jokiselle ja Solar Filmsille upeesta elokuvasta. Oli huikeeta työskennellä videolla kuvaaja Joonas Pulkkasen, pyroteknikko Jonas Runebergin ja muiden elokuva-alan kovimpien ammattilaisten kanssa! Myös jälki on sen mukaista.”

Palamaan-kappaleella kohtaavat moderni trap-henkinen tuotanto ja Ida-Vilhelmiina Laineen johtama StringZen-jousikvartetti. Biitin on tuottanut Johan ”Advice” Lönnberg ja jousisovituksesta vastaa Valtteri Pöyhönen.

Antti J. Jokisen katu-uskottava jengidraama Pahan Kukat tulee ensi-iltaan 30. syyskuuta 2016. Jokisen käsikirjoittaman, lähiönuorista kertovan elokuvan päärooleissa esiintyvät räppäri Juno, Viljami Nojonen, Diana Tenkorang, Eero Aho, Alma Pöysti, räppäri Mikael Gabriel, Krista Kosonen sekä Tommi Korpela.

Pahan Kukat -elokuva voitti kesällä parhaan ohjauksen palkinnon Shanghain kansainvälisen elokuvafestivaalin pääkilpasarjassa. A-listattu Shanghain elokuvafestivaali, Shanghai International Film Festival, on maailman viidenneksi merkittävin elokuvafestivaali sekä Aasian suurin elokuvafestivaali.

Katso ”Palamaan (Pahan Kukat)” -musiikkivideo: http://bit.ly/PalefacePalamaanVideo

Kuuntele ”Palamaan (Pahan Kukat)”: lnk.to/PalefacePalamaan

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter