Rag’n’Bone Man vie Ilosaarirockista kotiinsa kultalevyn debyyttialbumistaan

Rag’n’Bone Man vie Ilosaarirockista kotiinsa kultalevyn debyyttialbumistaan

14.07.2017 Uutiset Rag'n'Bone Man

Brittiartisti omistaa uuden singlensä As You Are ystävilleen ja perheelleen

“Rory Graham is going to be huge…every song lands like a punch to the heart. It is a big, emotional record, rooted in musical styles that transcend fashion” – The Daily Telegraph

Rag’n’Bone Man julkaisee kolmannen singlensä As You Are, joka on jatkoa Suomessa kultaa myyneille singleille Human ja Skin. As You Are löytyy Rag’n’Bone Manin helmikuussa julkaistulta Human-albumilta ja se on omistettu brittiartistin ystäville ja perheelle. Katso kappaleen musiikkivideo tästä: http://bit.ly/RNBM_AsYouAre

Suomeen sunnuntaina ensimmäistä kertaa saapuva Rag’n’Bone Man nappaa Ilosaarirockin keikan yhteydessä mukaansa myös kultaleyvn Human-albumista. Albumi on myynyt Suomessa yli 10 tuhatta kappaletta.

Jo debyyttialbumillaan Rag’n’Bone Man on vahvistanut paikkansa niin kriitikoiden kuin suuren yleisön sydämissä. Human-albumi nousi Briteissä suoraan listaykköseksi ja myi ensimmäisellä viikollaan enemmän kuin esimerkiksi Ed Sheeranin ja Sam Smithin debyytit. Brit Awardseista Rag’n’Bone Man puolestaan voitti himoitun Critics’ Choice –palkinnon, jonka aikaisemmin on voittanut muun muassa Adele ja Elle Goulding.

Rag’n’Bone Manin ilmiömäinen suosio ei ole tullut ilman kovaa työtä. Rag’n’Bone Man eli oikealta nimeltään Rory Graham aloitti jo 15-vuotiaana räppäämisen kotikaupungissaan Uckfieldissä ja 19-vuotiaana hän isänsä kannustamana uskaltautui esiintymään paikallisissa blues-illoissa. Rakkaus bluesia ja hiphoppia kohtaan kasvoi ja pian hän liittyen Brightonilaiseen hiphop-kokoonpanoon The Rum Committeehen. Ensimmäisten EP-julkaisujen myötä Roryn fanijoukko kasvoi ja tänä päivänä hän vetää loppuunmyytyjä keikkoja niin kotimaassaan Briteissä kuin muualla Euroopassa.

Katso As You Are -musiikkivideo: http://bit.ly/RNBM_AsYouAre
Kuuntele Human –albumia: https://lnk.to/RNBM_Human
Kuvat: http://www.sonymusic.fi/artist/ragnbone-man/