Rajaton julkaisi ensimmäisen singlen ensi viikolla julkaistavalta uudelta albumilta

Rajaton julkaisi ensimmäisen singlen ensi viikolla julkaistavalta uudelta albumilta

28.10.2016 Uutiset Rajaton

”Viaton” edustaa albumin rauhallisempaa puolta

Albumi ”Salaisuus” sisältää uutta suomenkielistä musiikkia Rajattomalta

 Rajaton julkaisi tänään ensimmäisen singlen ”Viaton” 4.11.  julkaistavalta albumilta ”Salaisuus”. Uutta suomenkielistä musiikkia sisältävä albumi on yhtyeen viidestoista. Rajattoman albumit ovat myyneet maailmanlaajuisesti yli 400 000 kappaletta, ja Suomessa yhtye on saanut Suomessa yhden tuplaplatina-, kaksi platina- ja kahdeksan kultalevyä.

“Viaton on viimeisiä levylle äänitettyä lauluja. Kappaleen tekstin heijastelee sitä, miten sosiaalinen eriarvoisuus antaa lapsille niin erilaiset eväät elämään. Viaton edustaa levyn rauhallisempaa puolta, mutta Salaisuus sisältää myös menevämpiä kappaleita”, kuvailee yhtyeen Jussi Chydenius.

Kuuntele ”Viaton” tästä: https://lnk.to/RajatonViaton

Rajaton viettää ensi vuonna 20-vuotisjuhlaansa, jota kohti yhtye suuntaa uuden albumin ja perinteisen joulukiertueen voimin:

”Olemme erittäin innoissamme 15. albumimme ”Salaisuus” julkaisusta. Levyä on työstetty koko vuosi ja vihdoin saamme jakaa sen muiden kanssa. Levy sisältää uutta suomenkielistä musiikkia, jota ovat meille tehneet eturivin suomalaiset ja ulkomaiset laulunkirjoittajat. Kaikki sovitukset ovat yhtyeen jäsenten käsialaa ja tuotantokin – yhdessä pitkäaikaisen äänimiehemme Ilkka Herkmanin kanssa.

 Tavoitteenamme oli löytää uutta kulmaa tekemiseemme niin, että kuulostamme silti Rajattomalta ja mielestämme olemme siinä onnistuneet. Rajaton täyttää ensi vuonna 20 vuotta ja olemme erittäin ylpeitä saadessamme suunata kohti juhlavuottamme tämän levyn siivittämänä”, kuvailee yhtyeen Jussi Chydenius.

Helsingissä vuonna 1997 perustettuun lauluyhtyeeseen kuuluvat Essi Wuorela, Virpi Moskari, Soila Sariola, Hannu Lepola, Ahti Paunu ja Jussi Chydenius. Kuusijäseninen a cappella-lauluyhtye on esiintynyt ympäri maailmaa niin konserttisaleissa, jazzfestivaaleilla kuin kirkoissakin ja laulanut kaikkea hengellisestä musiikista jazziin ja poppiin.


Salaisuus:

 1. Me tiedämme sen
 2. Muuttolintu
 3. Salaisuus
 4. Taas se laulaa
 5. Elossa
 6. Olen unohtanut kaiken
 7. Tuulta päin
 8. Lokakuu
 9. Kavala
 10. Matkalla
 11. Viaton

 

Albumin ennakkomyynti on käynnissä Levykauppa Äxässä: https://www.levykauppax.fi/artist/lauluyhtye_rajaton/salaisuus/#492777

http://www.rajaton.net/