Räppäri Juno julkaisee jatkoa hittiputkelle – uusi single “Onnellinen” pohdiskelee onnen kaavaa

Räppäri Juno julkaisee jatkoa hittiputkelle – uusi single “Onnellinen” pohdiskelee onnen kaavaa

07.06.2019 Uutiset Juno

Kuuntele “Onnellinen” tästä: https://lnk.to/JUNO-Onnellinen

Räppäri Juno julkaisee perjantaina 7.6. uuden singlen “Onnellinen“, jolla etsitään vastausta suureen kysymykseen: mikä tekee ihmisen onnelliseksi? Junon singleillä on totuttu viime aikoina kuulemaan vierailevia ääniä, mutta tällä kertaa Juno vastaa kertosäkeen lauluista itse. Juno elää urallaan uutta nousukautta, josta todisteena yhteensä 10 miljoonaa kertaa streamanneet hitit “Hätäraketteja feat. Rosi”, “Tyhjää feat. Jenna Alexa” ja “Katumuksen sakramentti feat. LEO”.

Kertaalleen jo uran päättämisestä ilmoittanut Juno on tehnyt huikean nousun takaisin Suomen kuunnelluimpien artistien joukkoon. Artistikollegoiden ja fanien tuen avulla Juno päätyi jatkamaan uraansa, ja uusi energia kuuluu myös “Onnellinen”-kappaleella:

Tää kappale on itelleni todella tärkee, koska siin käy ite läpi montaa asiaa ja kelaa mitkä tuo ihmiselle onnee. Viime vuosina en oo aina pystyny edes miettii mitään onnellisuutta ku ei oo aina menny niin hyvin. Mut nyt tuntuu hyvältä räpätä ja laulaa onnellisuudesta”, kuvailee Juno.

Juno jäi tammikuun Tavastian-esiintymisen jälkeen keikkatauolle, mutta jatkaa musiikin julkaisua pitkin vuotta:

“Tavastia oli hulluimpia keikkoi mitä oon vetäny soolo uralla. Siin jotenki hyvin kaikki palaset natsas kohilleen ja oli tupa melkeen täynnä hyviä ystäviä. Vaikka oon saanu tehtyy musaa enemmän ku pitkää aikaa ni silti halusin pitää taukoo keikkahommista. Nyt ku on tehnyt uusia biisejä, on pitkästä aikaa hommat tuntunu oikeesti mukavalta eikä väkinäiseltä.”

www.instagram.com/junogbr
www.facebook.com/Juno

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter