Robbie Williams juhlisti Icon Awardin voittoa eilisissä Brit Awardseissa

Robbie Williams juhlisti Icon Awardin voittoa eilisissä Brit Awardseissa

Tampereelle elokuussa saapuvan Robbien The Heavy Entertainment Show –albumi on rikkonut kultarajan Suomessa

Jo 17 Brit Awards –palkintoa voittanut Robbie Williams juhlisti eilen järjestetyssä gaalassa Brits Icon palkinnon vastaanottamista. Arvostettu Icon Awards myönnetään henkilöille, jotka ovat pysyvästi vaikuttaneet brittiläiseen kulttuuriin. Aikaisempia palkinnon voittajia ova Sir Elton John.

Lisää palkintoja Robbielle ojennetaan myös elokuussa Suomen konsertin yhteydessä, sillä Robbien The Heavy Entertainment Show-albumi on rikkonut kultarajan. Albumilta löytyy singlet Party Like A Russian ja Love My Life sekä juuri tuoreeltaan lohkaistu single Mixed Signals. Kappaleen Robbie on kirjoittanut yhdessä The Killers –yhtyeen Brandon Flowersin kanssa. Kuuntele tästä: https://lnk.to/RW_MixedSignals

Jo vuonna 1990 uransa aloittanut Robbie Williams on pelkästään soolona julkaissut 14 listaykköseksi noussutta singleä, myynyt yli 70 miljoonaa albumia ja voittanut enemmän Brit Awards –palkintoja kuin kukaan muu. Robbien tuntetuimpia kappaleita ovat muun muassa Angels, Feel, Let Me Entertain You ja Rock DJ. Robbie Williams on päässyt myös Guinnesin ennätysten kirjaan myymällä 1,6 miljoonaa keikkalippua yhdessä päivässä.

Robbien Suomen keikka järjestetään Tampereen Ratinan Stadionilla 10. elokuuta.

Kuuntele Mixed Signals: https://lnk.to/RW_MixedSignals

Kuvat: http://www.sonymusic.fi/artist/robbie-williams/

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter