Sakara Records-kiinnitys IKINÄ herkistyy uudella sinkulla ja ravistelee heviskeneä debyyttialbumillaan

Sakara Records-kiinnitys IKINÄ herkistyy uudella sinkulla ja ravistelee heviskeneä debyyttialbumillaan

27.01.2017 Uutiset Ikinä

Samoista soluista –debyyttialbumi julkaistaan 17.2. Bändi starttaa helmikuussa Kakara Tour 2017 – kiertueen yhdessä Apinan kanssa.

Kuuntele Et Pelkää: https://lnk.to/EtPelkaa

Viime vuonna heviskenessä koettiin ihmetystä kun Sakara Recordsin viimeisin kiinnitys IKINÄ rymisteli pinkkiä pesäpallomailaa heilutellen ulos treenikämpästä. Poppia ja heviä suvereenisti yhdistelevä yhtye esittelee nyt tuotantonsa popimpaa ja herkempää päätyä. Et pelkää julkaistaan tänään perjantaina 27.1. Kuuntele kappale Spotifysta: http://bit.ly/EtPelkaaSpotify

Et pelkää –biisillä me vähän rakastellaan ekaa kertaa sen perinteisemmän poppimaailman kanssa, mikä on myös iso osa meitä. Et pelkää on sellainen meidän sukupolven rakkauslaulu, jossa koetetaan ennen kaikkea hyväksyä itsensä ja ottaa toiselta ihmiseltä sen kiintymys ja huolenpito vastaan” bändin sanoittajat ja laulajat Katariina Sorsa ja Tuuli Paju kertovat.

IKINÄ valmistautuu julkaisemaan debyyttialbuminsa Samoista soluista 17.2. Kakara Tour 2017 –kiertue starttaa helmikuussa.

Tuleva albumi esittelee nuoren ja energisen yhtyeen, jonka biiseillä ei säästellä tai ujostella. Albumin voi tilata jo nyt ennakkoon Levykauppa Äx:stä: https://www.levykauppax.fi/artist/ikina/samoista_soluista/

Bändi starttaa ennen albumijulkaisua kahdeksan keikan mittaisen Kakara Tour 2017 –kiertueen yhdessä tallikaverinsa Apinan kanssa. Kiertue starttaa 1.2. Jyväskylän Lutakosta ja jatkuu Seinäjoen, Oulun, Joensuun, Tampereen, Lahden ja Turun kautta rundin päätösjuhliin Helsingin Virgin Oil Co -keikkapaikkaan.

 

Samoista soluista biisilista:

Kylmääkin kylmempää
Magic Mike
Et pelkää
Jalat kantaa
Järki lomalla
Kryptoniitti
Pelkkää pintaa
Puhu minulle
Bileet
#elämää
Onnellinen

 

 

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter