Kuuntele biisi tästä: https://lnk.to/LetMeKnow

Here comes Samlight!

22-vuotias DJ- ja tuottaja Samlight on vielä isolle yleisölle tuntematon, mutta ei varmasti pitkään. Samlight tuottaa melodista housea positiivisella ja futurisella fiiliksellä. Näitä elementtejä löytyy myös Let Me Know-sinkulta.

”Let Me Know on mulle tosi tärkeä biisi. Sen aiheena on muiden auttaminen ja se tuo muutenkin positiivisia fiiliksiä herkällä soundilla. Let Me Know edustaa myös tuotannollisesti sitä mitä rakastan tehdä: isoa melodista housea, jossa on paljon musikaalisia elementtejä.Oon nyt muutamat kuukaudet miettinyt paljon, mitkä asiat tekee itseni onnelliseksi ja miten voin auttaa ympärillä olevia ihmisiä. Lähdin näiden ajatusten pohjalta etsimään soundimaailmoja ja melodioita jotka tukee näitä fiiliksiä. Kun biisin instrumentaali versio oli valmis, alettiin NEEAn ja Henrik Talan kanssa kirjoittamaan siihen sopivaa tekstiä.” Samlight kertoo kappaleen syntymisestä ja merkityksestä hänelle itselleen.

Kesä 2016 muutti nuoren tuottajan elämän. Hän osallistui Next Generation DJ by Lenovo kilpailuun, jonka voiton hän vei kirkkaasti. Palkinto oli huikea. Weekend Festivalien päälavan esiintymisslotti ja levytyssopimus Sony Music Finlandin kanssa.

”Kilpailun nähdessä ajattelin, että se voisi antaa portaan jonka kautta saada isoja kokemuksia, lisää itsevarmuutta ja omaa musiikkia enemmän esille isommalle yleisölle. Kilpailun voittamisen kautta oon saanut paljon hyviä kontakteja ja tutustunut hyviin tyyppeihin, saanut lisää itsevarmuutta omaan tekemiseen, Lenovolta uusia laitteita musiikin tekemistä varten ja lisää keikkapyyntöjä.

Weekendin päälava oli ihan huippu kokemus: Pääsin soittamaan oikeasti isolla lavalla ja isolle yleisölle. Parasta oli soittaa setti josta itse nautti täysillä ja nähdä kuinka yleisö on myös täysillä mukana hymyillen.” Samlight muistelee lämmöllä DJ –kilpailun voittoa ja Weekend Festivalin päälavan esitystään.

Pianon soitto sytytti kipinän EDM-musiikin pariin.

”Sain oman sähköpianon kotiin vuonna 2002, kun olin toisella luokalla peruskoulussa. Kävin pari vuotta tunneilla, minkä jälkeen jatkoin omatoimisesti harjoittelemalla. Yläasteella sain ensimmäisen musiikintekosoftan käyttöön ja aloin äänittämään improvisoiden omia pianobiisejä. Aloin pitämään musiikista jatkuvasti enemmän ja pikkuhiljaa lisäämään biiseihin myös muita instrumentteja.”

Samlight esittelee pianonsoittotaitojaan faneilleen omalla Instagram ja SnapChat –tileillään. Seuraa Samlightia Instagramissa tästä ja SnapChatissa nimimerkillä Samlightmusic.

Tulevaisuudesta Samlight on optimistinen. Hän toivoo, että saisi soittaa vielä pitkään omaa tuotantoaan ja tarjoavansa ihmisille suuria tunteita musiikkinsa kautta. Kirkkainpana haaveena on tietenkin päästä soittamaan isoille kansainvälisille lavoille.

Promokuvat: https://www.sonymusic.fi/artist/samlight/

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter