Marraskuussa 2017 Isac Elliot ja YleX järjestivät biisikilpailun, jonka voittajalle tarjottiin ainutkertainen mahdollisuus päästä levyttämään itse tekemänsä kappale yhdessä Isacin ja huipputuottaja Rafael Elivuon kanssa.

Kisaan lähetettiin satoja biisejä, joista voittajaksi valikoitui 16-vuotiaan, ylä-asteen 9. luokkaa käyvän lohjalaisen Samuel Daayatan tuolloin vielä nimetön biisiaihio. Biisi, sekä Samuelin laulusoundi ja tyyli tekivät Isac Elliotiin suuren vaikutuksen ja Isac oli heti Samuelin videon nähtyään vakuuttunut voittajasta. Isac Elliotin lisäksi raatiin kuuluivat Rafael Elivuo sekä YleX:n ja Sony Musicin edustajia.

Studiossa kappale sai nimekseen ”Throw Popcorn” ja se julkaistaan tänään.

Kuuntele Throw Popcorn täältä: https://lnk.to/Throwing-popcorn

Samuel itse ei uskonut pärjäävänsä kilpailussa, ja olikin täysin sekaisin saatuaan viestin voitosta suoraan Isacilta.

”Mä olin ihan shokissa enkä uskonut että se oli oikeasti Isac vaan luulin, että joku yrittää pelleillä mun kanssa. Pian selvisi, että totta se kuitenkin oli”, Samuel nauraa.

Suomessa syntynyt, mutta lapsena Kiinan Shanghaihin muuttanut Samuel palasi takaisin Suomeen kolme vuotta sitten. Lohjalla asuva Samuel on todellinen lahjakkuus, sillä kitaran soiton hän aloitti kaksi vuotta sitten ja laulamisen vasta vuosi sitten. Ensimmäinen visiitti oikeaan studioon jännitti, mutta kaikki meni hyvin Isacin ja Rafaelin ohjauksessa.

”Oli todella mielenkiintoista nähdä mitä kaikkea oikeassa studiossa tapahtuu”, Samuel kertoo. ”Meillä oli todella kivaa ja kaikki olivat rentoja, iloisia ja auttavaisia. Oon tosi tyytyväinen lopputulokseen, ei olisi voinut mennä paremmin. Tästä jäi hyvä olo ja itseluottamus ja haluan päästä pian takaisin.”

”Oli myös mahtava päästä tutustumaan Isaciin, jonka tekemisiä olen seurannut jo pitkään. Ikke on superlahjakas sekä tosi mukava ja helposti lähestyttävä tyyppi”, Samuel kertoo.

www.instagram.com/samueldaayata

Kuvia: http://sonymusic.fi/artist/samuel-daayata/

Lisätietoja:

Sami Rikala / Sony Music Finland
[email protected]
Puh. 0400 766 879

 

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter