Sandhjan uudella sinkulla “We Go On” mukana Gracias ja Ekow -kappale omistettu Sandhjan ystävälle

Sandhjan uudella sinkulla “We Go On” mukana Gracias ja Ekow -kappale omistettu Sandhjan ystävälle

10.02.2017 Uutiset Sandhja

SANDHJA OMISTAA UUDEN SINGLEN ”WE GO ON” YSTÄVÄLLEEN
KAPPALEELLA MUKANA KOTIMAISET RAP-ARTISTIT GRACIAS JA EKOW

KUUNTELE KAPPALE TÄÄLTÄ https://lnk.to/SandhjaWeGoOn

Viime vuonna Suomea Euroviisuissa edustanut Sandhja on alkanut valmistautua kolmannen albuminsa tekoon. Sitä ennen kuullaan omana julkaisunaan sigle ”We Go On”, jonka Sandhja haluaa omistaa Oaklandin tulipalossa viime joulukuussa menehtyneelle ystävälleen. “’We go on’ -biisi syntyi perinteisen aivoriihen kautta yhdessä Graciaksen ja Ekowin kanssa. Halusimme tehdä hyvää oloa levittävän kappaleen ja jotakin erilaista, kuin olimme kukaan aikaisemmin tehneet. Kuitenkin biisintekovaiheen loppupuolella kappaleen sanomasta tuli minulle erityisen henkilökohtainen, sillä menetin silloin parhaan ystäväni tulipalossa. Kappaleesta tuli minulle mantra – se muistuttaa minua elämänilon säilyttämisen tärkeydestä ja siitä, ettei pidä jättää elämättä vaan mennä eteenpäin surun ja menetysten keskellä. Sydämessäni olen omistanut tämän kappaleen Hanna-ystävälleni”, Sandhja kertoo.

Kappaleella on mukana myös rap-artistit Gracias ja Ekow. ”Olin pitkään halunnut tehdä yhteistyötä Graciaksen kanssa ja Ekowiin tutustuin Graciaksen kautta studiolla. Oli suuri kunnia tehdä näin lahjakkaiden artistien kanssa töitä – olen molempien artistien suuri fani! En ole nauranut pitkään aikaan yhtä paljon kuin We go on -musiikkivideon kuvauksissa, kiitos poikien!”

Tällä hetkellä työstän uutta musiikkia rauhassa ja mietin tarkkaan, minkälaisella musiikilla haluan jatkaa. Haluan edelleen kertoa vahvoja tarinoita ja säväyttää tunteikkaalla tulkinnalla, mutta kaikki muu on vielä auki, mikä tekee tästä kolmannesta levynteon kierroksesta jännittävän! Haluan matkustella ja kerätä inspiraatiota ja tarinoita, joista sitten kertoa laulujen kautta”, Sandhja pohtii.

Sandhja on 25-vuotias intialaiset juuret omaava suomalainen urbaania poppia edustava laulaja ja lauluntekijä. Hän julkaisi vuonna 2014 kriitikoiden ylistämän debyyttialbuminsa ”Gold”, joka sisälsi radioiden soittolistojen top 20 hitit ”Hold Me” ja ”Gold”. Viime vuonna Sandhja edusti Suomea Euroviisuissa ja julkaisi toisen albuminsa ”Freedom Venture”, jolta löytyy singlet ”My Bass”, ”Sing It Away” ja ”Heaven’s Gates”.

Facebook: www.facebook.com/SandhjaOfficial
Spotify: spoti.fi/1TRSl1d
YouTube: www.youtube.com/sandhja
Instagram: @Sandhjaofficial