Jatkossa kaikki M-Eazyn uudet julkaisut ja artistiprojektit tehdään yhteistyössä kumppaneiden kesken. 

Sony Musicin ja M-Eazy Musicin yhteistyön taustalla on M-Eazyn perustajan ja toimitusjohtajanHenri Lanzin siirtyminen Sony Music Finlandin toimitusjohtajaksi vuoden 2019 alussa. M-Eazyn toiminnasta vastaavat jatkossa A&R Managerin paikalta M-Eazyn Head of A&R:ksi noussut Simo Pirhonen, A&R tiimissä jatkava Antti-Jussi Saarela, sekä labelin operatiivisesta toiminnasta sekä hallinnosta vastaava Jan Hervanto

“Sony Music on nostanut markkinaosuuttaan tasaisesti Suomessa ja nousi toissa vuonna maamme toiseksi suurimmaksi levy-yhtiöksi. Perusta on siis kunnossa. Jatkossa haluamme panostaa voimakkaasti kotimaiseen sisältöön, ja luoda uusia pitkäikäisiä artistiuria nykyisten menestysten rinnalle, sekä tarjota unohtumattomia elämyksiä suomalaisille musiikin ystäville. Tässä prosessissa yhteistyö Sonyn ja M-Eazyn välillä on oleellisessa osassa”, kertoo Henri Lanz.

Sony Musicin ja M-Eazyn yhteistyön ensimmäiset julkaisut tapahtuvat jo tänä keväänä, ja niistä tiedotetaan myöhemmin. M-Eazyn julkaisut ovat keränneet Suomessa lukuisia palkintoja, listasijoituksia ja yli 300 miljoonaa Spotify-streamia.

Sony Music Entertainment Finland on Suomen toiseksi suurin levy-yhtiö. Sen kotimaisiin artisteihin lukeutuvat esimerkiksi Haloo Helsinki!, Aleksanteri Hakaniemi, Irina, Mira Luoti, Arttu Lindeman, LEO, Kyösti Mäkimattila, View, Lucas sekä monia muita. Sony Musicin kansainvälisiä supertähtiä ovat mm. Travis Scott, Beyoncé, Justin Timberlake, Zara Larsson, P!nk, Bruce Springsteen, Bob Dylan, Foo Fighters, The Chainsmokers ja Calvin Harris. 

www.sonymusic.fi
www.facebook.com/SonyMusicFinland
www.instagram.com/sonymusicfinland
www.meazymusic.fi
www.facebook.com/meazymusic
www.instagram.com/meazymusic

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter