Suoraa inee -debyyttisinkulla vakuuttanut Robba julkaisee uutta musiikkia!

Suoraa inee -debyyttisinkulla vakuuttanut Robba julkaisee uutta musiikkia!

24.02.2017 Uutiset Robba

Robin Touray alias Robba on 23-vuotias suomalais-gambialainen räppärikyky Turusta. Turun räppiskenessä pitkään vaikuttanut mies on vihdoin valmis murtautumaan myös koko Suomen tietoisuuteen. Robba avasi pelin viime vuoden lopussa julkaistulla debyyttisinkullaan Suoraa inee, ja jatkaa vahvasti tänään julkaistavalla Ennen aamua -sinkulla.

Kuuntele täältä: https://lnk.to/EnnenAamua

”Tää uusi sinkku on pilke silmäkulmassa tehty, niinku suurin osa mun biiseistä on, Robba nauraa. Musiikillisesti tässä ollaan jossain modernin ja funkahtavan hiphopin äärellä ja biisin lyriikat…no, miten sen nyt muotoilisi…sanotaan nyt niin, että tässä biisissä kerrotaan siitä, miten daamien kiinnostus voi tuolla yössä käydä joskus vähän liiankin hurjaksi”, mies virnistää.

Niin debyyttisinkku kuin nyt julkaistava Ennen aamua kertovat hyvin, mistä Robban musiikissa on kyse – jossain       g-funkin ja modernin clubisoundin välimaastossa liikkuvaa musaa hyväntuulisilla ja positiivisella tavalla röyhkeillä lyriikoilla höystettynä. Robba ei omien sanojensa mukaan halua missään nimessä jäädä yhden genren orjaksi, vaan aikoo jatkossa julkaista kappaleita tyylilajiin katsomatta.

 ”Tärkeintä on, että mun musassa energiatasot on aina tapissa. Eli slovareita ei oo multa ainakaan toistaiseksi tulossa”, Robba painottaa.