Tangokuningatar Erika Vikman julkaisi ensimmäisen oman singlen

Tangokuningatar Erika Vikman julkaisi ensimmäisen oman singlen

10.02.2017 Uutiset Erika Vikman

HALLITSEVA TANGOKUNINGATAR ERIKA VIKMAN JULKAISI ENSIMMÄISEN SINGLENSÄ ”ETTEI MEE ELÄMÄ HUKKAAN” TÄNÄÄN, KUUNTELE KAPPALE TÄÄLTÄ https://lnk.to/ErikaVikman

Viime vuonna Seinäjoen Tangomarkkinoilla Tangokuningattareksi kruunattu Erika Vikman julkaisee ensimmäisen oman kappaleensa tänään. Single ”Ettei mee elämä hukkaan” on Heikki Marttilan ja Janne Sivosen säveltämä, Inka Nousiaisen sanottama ja sovituksesta vastaa Arto Tuunela. Tuottajana toimii Jonas Olsson.

Jonas Olssonilla ja minulla muodostui hyvin nopeasti yhteinen näkemys siitä, millaista musaa minä tulen levyttämään. Tämä kyseinen kappale on klassinen rakkaus-ja erotarina. Suhteeseen on lähdetty intohimoisesti ja täysin toiselle uskoutuen, periaatteella ’kaikki tai ei mitään’. Eron tultua kertoja kamppailee itsensä kanssa oliko ratkaisu sittenkään oikea – elämä ilman toista tuntuu mahdottomalta. Kertojalla on pelko siitä, että yksinolo on ajan ja tunteiden tuhlausta. Intohimo, ikävä, katumus, haikailu ja rakkaus vallitsee, Erika kertoo ja jatkaa: ”Pystyn samaistumaan tarinaan hyvin. Olen itsekin nopeasti syttyvä ihminen. En kestä välimuototilanteita suhteissani. Minun on myös vaikea tehdä päätöksiä, jos on kyse ihmissuhteesta luopumisesta. Kun luovun, tulen melkein poikkeuksetta katumapäälle ja yritän pelastaa tilanteen. Kun luopuu, pystyy vasta sitten näkemään mitä menetti. Kappaleen kertoja haluaa uuden mahdollisuuden.”

Erika Vikman on 23-vuotias laulajatar, joka kruunattiin Tangokuningattareksi vuonna 2016. Hän osallistui kilpailuun jo vuonna 2015, jolloin hän sijoittui toiseksi. Hän on myös osallistunut Idolsin seitsemännelle kaudelle sekä voittanut Tangojuniori-kilpailun tyttöjen sarjan vuonna 2008.

Olen nuoresta asti tehnyt elämässäni valintoja, jotka johtaisivat jonain päivänä tähän tilanteeseen. Jos voisin tavata nyt 15-vuotiaan  Erikan, kiittäisin häntä siitä, että jo silloin jaksoi uskoa itseensä ja ymmärsi työnteon merkityksen”, Erika toteaa.

Ensimmäinen singleni julkaistiin tänään. Olen samaan aikaan hyvin peloissani ja riemuissani. Tämän prosessin aikana kappaleesta on tullut minulle henkilökohtaisesti hyvin tärkeä. Olen myös helpottunut, sillä minulla on vihdoinkin mahdollisuus siirtää ihmisten focus työhöni, jossa alusta asti olisin sen halunnut olevan. Uskon ja toivon, että kappale saa lämpöisen vastaanoton. Toivon myös, että kappale tavoittaisi eri-ikäisiä kuulijoita!”

 

Tulevia keikkoja:

16.2.2017 Tullikamari, Tampere

18.2.2017 Hotelli IsoValkeinen, Kuopio

19.2.2017 Silja Europa

20.2.2017 Silja Europa

5.3.2017 Lahden Urheilu- ja Messukeskus, Lahti

6.3.2017 Äkäshotelli, Kolari

10.3.2017 The Cirkus, Helsinki

11.3.2017, Kari Tapio Paalupaikka, Pieksämäki

17.3.2017 Hotelli-Ravintola Rauhalahti, Kuopio

1.4.2017 Äkäshotelli, Kolari

2.4.2017 Hotelli Levitunturi, Kittilä

18.4.2017 Äkäshotelli, Kolari

30.4.2017 Syvälahden Lava, Kangasniemi

 

Facebook: www.facebook.com/erikavikman.official

Instagram: www.instagram.com/erikavikman

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter