TANGOKUNINGATAR HEIDI PAKARINEN JULKAISEE TÄNÄÄN UUDEN STUDIOALBUMIN MEITÄ VARTEN

TANGOKUNINGATAR HEIDI PAKARINEN JULKAISEE TÄNÄÄN UUDEN STUDIOALBUMIN MEITÄ VARTEN

Vuoden 2013 tangokuningatar Heidi Pakarinen julkaisee tänään toisen sooloalbuminsa Meitä varten. Heidi on vakiinnuttanut kruunauksensa jälkeen paikkansa iskelmäartistien eturivissä ja luonut ahkeralla keikkailulla vankan fanikunnan kaikkialla Suomessa.

Komeaäänisen Heidin järjestyksessään toisen soololevyn on tuottanut Esa Nieminen, joka on myös säveltänyt valtaosan levyn kappaleista. Sanoituksia levylle ovat kirjoittaneet mm. Sinikka Svärd, Sanna Korkee ja Ulla Lehtosaari, Päivi Jalo sekä runoilijanakin tunnettu Heidin kollega, tangokuningas Kyösti Mäkimattila.

Heidi kertoo levystään seuraavaa: “Meitä varten on syntynyt kauniista suomalaisista melodioista ja upeista suomalaisista teksteistä. Lauluissa puhutellaan ihmiselämää sen eri vaiheissa, herätellään ajatuksia elämästä ja suhteesta olemassaolevaan ja käydään läpi eri elämänvaiheiden suuria tunnetiloja.”

Heidi haluaa myös korostaa, kuinka vahvatunnelmaisen ja vetovoimaisen levyn loistavalla yhteistyöllä voi saada aikaan. Hänelle onkin tärkeää ja erityisen hienoa, että hän on valinnut laulut levylleen itse. “Nämä uudet, upeat laulut on puhutelleet ja koskettaneet minua, jotkut jopa kyyneliin saakka. Ne ovat olleet alusta asti toivelauluja omalle levylle. Toivottavasti kuulijat saavuttavat ja löytävät sisäistä ja syvää tunnetta tämän levyn myötä, onhan tämä kaikki luotu meitä varten”, Heidi sanoo.

Nykypäiväistä, mutta klassista iskelmää edustavalla kokonaisuudella Heidi tulkitsee tarinoita ihmissuhteista, kaukokaipuusta ja tietenkin rakkaudesta. Levyllä kuullaan myös kaikuja tanssilavoilta.

Levyn molemmat singlet Sydämeltä salaa ja Minulla on sinut soivat ahkerasti sekä Radio Suomessa että paikallisradioissa. Monipuolinen Heidi keikkailee ja konsertoi ahkerasti sekä konserttisaleissa että tanssilavoilla.

http://www.heidipakarinen.fi/

https://www.facebook.com/HeidiPakarinenTangokuningatar2013
www.sonymusic.fi