Tervetuloa Auroran Valtakuntaan. Kuuntele uusi herkullinen albumi!

Tervetuloa Auroran Valtakuntaan. Kuuntele uusi herkullinen albumi!

17.02.2017 Uutiset Aurora

Tervetuloa Auroran Valtakuntaan.
Valtakuntaan jossa lempeän päättäväinen hallitsija kertoo tarinoita intohimosta ja särmikkäistä ihmisistä. Kuuntele upea albumi: https://lnk.to/Valtakunta

Turkulainen kotimaisen reggae-popin valtiatar Aurora julkaisee odotetun kakkosalbuminsa Valtakunta tänään. Albumi on suurenmoinen jatkumo Kadotaan kaupunkiin –menestysdebyytille. Valtakunta sisältää muun muassa radio- ja striimihitit Täydelliset, Sä Hiffaat ja Kaikki mitä näät.

Kuten ensimmäinen levynikin, Valtakunta on saanut syntyä rauhassa parin vuoden aikana. Olen iloinen ja ylpeä saadessani julkaista levyn, jonka sisältöön olen saanut vaikuttaa entistäkin enemmän.”

Tulevalla albumilla Aurora haluaa olla rohkeampi ja päästää kuulijan iholle. Auroran kädenjälki näkyy sisällössä entistä enemmän, sillä sanoittamisen ja säveltämisen lisäksi Aurora on ajoittain istahtanut myös tuottajan penkille. Albumin tuottajakaartiin kuuluvat Sakke Aallon lisäksi Antti Hakala (Nopsajalka), Tommi Tikkanen (Bommitommi), Jaakko Salovaara (JS16) ja Leo Jupiter.

”Lopputulos on värikäs ja elämänmakuinen, minun Valtakuntani. Albumina Valtakunta kattaa sen mitä elämäkin: koko tunteiden kirjo on suodattamatta ikuistettu levylliseen musiikkia.”

Kuuntele albumi tai osta omaksi: https://lnk.to/Valtakunta

Aurora – Valtakunta

17.2.

Sä lupasit
Juoksuhiekkaan
Täydelliset
Tiedät musta kaiken feat.Nopsajalka
Valtakunta
Spessuu settii feat. Aste
Sydämen tahtiin
Sä hiffaat feat.Keko Salata
Kaikki mitä näät
Näytä niille

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter