Tiedote: Tiisu julkaisee toisen levynsä ja järjestää levynjulkkari-spektaakkelin yhtyeen syntysijoilla Somerolla!

Tiedote: Tiisu julkaisee toisen levynsä ja järjestää levynjulkkari-spektaakkelin yhtyeen syntysijoilla Somerolla!

10.02.2017 Uutiset Tiisu

Tiisu-yhtyeen toinen albumi “Tänne ei jää kukaan” julkaistaan perjantaina 17.maaliskuuta. Yhtyeen laulaja-biisintekijä Henrik ”Tiisu” Illikaisen mukaan levy kertoo ihmisistä, jotka ovat jumissa omissa elämäntilanteissaan. Pikkukaupungin asukkaista, jotka toisaalta haluaisivat päästä pois ja toisaalta taas eivät. Ihmisistä, jotka kokevat toivottomuutta siitä, kun muu maailma ympärillä liikkuu ja itse ei. Pitäisikö minunkin vai tyydynkö kohtalooni?

”Nämä kaikki kipuilut ruummiillistuvat jotenkin näissä levyn hahmoissa, jotka ovat jumissa pienellä paikkakunnalla, jossa ei ikinä tapahdu mitään. Paikkakunnilla, joissa on “enemmän sikoja kuin ihmisii ja enemmän peltoo kuin asfalttii”, kuten levyn kappaleessa Bussi täältä pois lauletaan”, Illikainen kertoo.

Tänne ei jää kukaan -levyn julkaisukeikka järjestetään perjantaina 17.3. Someron Monitoimihallilla. Keikalle järjestetään myös oma bussikyyditys Helsingistä, jonka mukana matkustaa bändin jäseniä. Lisätietoa bussikyydityksestä kerrotaan lähipäivinä yhtyeen somekanavissa.

”Oma kokemukseni pienestä paikkakunnasta on Somerolta, jossa vietin nuoruuteni. Tästä syystä haluamme pitää myös levynjulkkarikeikan siellä. Vaikka Somero on pieni paikka, siellä tapahtuu yllätävän paljon kaikenlaista muun muassa kulttuurin saralla. Se ei tyydy olemaan vain pieni kylä. Sama tilanne on Tänne ei jää kukaan -levyn hahmoilla. He yrittävät tosissaan saada otetta elämistään”,
Illikainen kertoo.

Someron levynjulkaisukeikka päättää samalla Tiisun seitsemän kuukauden mittaisen keikkatauon. Tarkoitus on järjestää ulkopaikkakuntalaisille todellinen Somero-elämys.

”Somero on kuitenkin paikka, jossa Tiisun sielunmaisema on rakentunut. Bussimatkan aikana on luvassa ohjelmaa, kertomuksia Somerosta ja Tiisun synnystä ja sen sellaista. Tiisun keikan jälkeen on luvassa jatkot paikallisessa baarissa, jossa mun ensimmäinen yhtye Kärkky soittaa viimeisen keikkansa. Ulkopaikkakuntalainen halutessaan saa kokea somerolaisen yöelämän aidoimmillaan. Bussi lähtee yöllä takaisin Helsinkiin, mutta paikan päällä on mahdollista jäädä myös yöksi”, Illikainen lupaa.

Tänne ei jää kukaan ennakkotilattavissa osoitteessa: http://bit.ly/Tänneeijääkukaan_LevykauppaÄx

Tiisu: Tänne ei jää kukaan (17.3.2017 CD/stream/download):

1 . Kuka sillä aasilla ratsastaa
2 . Bussi täältä pois
3 . Kuuden jälkeen osaan tanssia
4 . Perhekuva
5 . Suomi on poliisivaltio
6. Vaarallinen maa
7 . Menkat
8 . Hammastikkukaunotar
9 . Tunnistatko itsesi tänään
10. Pusuttelemaan
11 . Tuhannes laulu Helsingistä

Tiisun levynjulkkarikeikka Someron Monitoimihallilla pe 17.3.2017.

Ovet auki klo 19 showtime n. Klo 20.00

Kesto n. 2 h, väliaika.

Liput ennakkoon 10€ sis kulut, ovelta 13€ sis kulut. Alle 7 v ilmaiseksi huoltajan seurassa.

Liput: http://www.tiketti.fi/tapahtuma/45432

www.tiisu.fi

www.facebook.com/tiisuofficial

www.instagram.com/tiisuvirallinen

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter