Topi Latukan uusi single Täydellisii paperil on artistin kolmas julkaisu. Kappaleeseen julkaistu musiikkivideo kuvattiin poikkeukselliseen tyyliin OnePlusin uutuuspuhelimella. Kyseessä on Suomen ensimmäinen ison levy-yhtiön artistille vaikuttajan ohjaama ja maailman ensimmäinen OnePlus-älypuhelimella kuvattu musiikkivideo.

Katso ”Täydellisii paperil” -musiikkivideo tästä: http://bit.ly/TäydellisiiPaperil

Topi Latukka julkaisi eilen uuden Täydellisii paperil -singlen. Tänään uutuuskappaleeseen julkaistiin musiikkivideo, joka on kuvattu kokonaan uudella, tiistaina julkaistulla OnePlus 7 Pro -älypuhelimella. Täydellisii paperil on kolmas single Topi Latukan tulevalta debyyttialbumilta. Videon on ohjannut tunnettu vaikuttaja Konsta Saajanto eli HurHur, jolla on yli 220 000 seuraajaa YouTube-kanavallaan.

Karismaattisen nousevan poptähden, huippusuositun vaikuttajan ja uutta kamerateknologiaa esittelevän puhelinvalmistaja OnePlusin yhteistyö on ainutlaatuinen ja ensimmäinen laatuaan Suomessa. Videoyhteistyön ohella Topi Latukka esiintyy ensimmäisen kerran sooloartistina livenä OnePlusin Pop-up-tapahtumassa Helsingin Esplanadilla lauantaina 18.5.

Hienoa, että lippulaivamme pääsi heti tositestiin! Uuden OnePlus 7 Pro -mallimme myötä olemme ottaneet huiman harppauksen kamerateknologiassamme, ja olemme ylpeitä siitä, miten laadukkaita ja teräviä kuvia ja videoita kolmoiskameramme tallentaa. On mahtavaa kasvaa ja toteuttaa raikkaita luovia ideoita yhdessä kunnianhimoisten tekijöiden kanssa”, sanoo OnePlus Suomen maajohtaja Tuomas Lampén.

Topi Latukan tulevan albumin keskeinen teema on ero, ja tätä aihetta käsittelee myös uusi single:

Täydellisii paperil kertoo siitä, kuinka parisuhteessa voi olla kaikki näennäisesti kunnossa, vaikka jotain olennaista puuttuu. Konstan käsikirjoitus ja ohjaus vahvistaa biisin tarinaa hyvin. Oli jännää lähteä kokeilemaan jotain ihan uutta OnePlusin ja Konstan kanssa ja lopputulos tukee mulle tärkeää biisiä hienosti”, kertoo Topi Latukka.

HurHur eli Konsta Saajanto sekä vaikuttajaverkosto United Screens tarttuivat uudenlaiseen haasteeseen mielellään:

Olen ollut pitkään kiinnostunut ohjaamisesta“, kertoo videon ohjaaja Konsta Saajanto. “Jos YouTube-jutut eivät olisi lähteneet näin kovaan kasvuun, olisinkin hakenut opiskelemaan elokuvaohjaajaksi. Oli todella hienoa päästä käsikirjoittamaan ja ohjaamaan musiikkivideo Topille ja haluankin kiittää Sony Musicia ja OnePlussaa tämän mahdollisuuden tarjoamisesta. On hienoa, että näinkin suuret yhtiöt uskaltaa kokeilla uusia juttuja. Musiikkivideon kuvaus kokonaan OnePlus 7 Pro -älypuhelimella oli hyvä haaste, eikä lopulta vaikuttanut käsikirjoitukseen tai toteutukseen juuri ollenkaan. Kuvanlaatu oli niin hyvä, että jos ei tietäisi tämän olleen kuvattu älypuhelimella, ei eroa perinteisempään kuvauskameraan edes huomaisi“.

Tubettajat ovat usein tuotannollisia tehokoneita, sillä he osaavat yksin ohjata, käsikirjoittaa, valaista ja editoida. Konstan kaltaiset isot tähdet myös pystyvät tuomaan projektille oman seuraajakuntansa avulla kenties satoja tuhansia silmäpareja lisää, joten voisin kuvitella, että hänen kaltaisten luovien tubetähtien käyttö kotimaisissa musiikkivideotuotannoissa tulee tämän projektin myötä kasvamaan runsaasti“, kertoo yhteistyön tuottajana toiminut, United Screens -vaikuttajaverkoston luova johtaja Mika Tolvanen.

Topi Latukka on 24-vuotias laulaja/lauluntekijä, joka tunnetaan myös Softengine-yhtyeen laulajana, lauluntekijänä ja kitaristina. Englanninkielistä rockia soittava Softengine nousi suuren yleisön tietoisuuteen Suomen vuoden 2014 Euroviisu-edustajana. Latukka kirjoittaa lauluja myös muille artisteille niin Suomessa kuin ulkomailla.

OnePlus on kansainvälinen mobiiliteknologiayhtiö, joka haastaa teknologian perinteisiä käsitteitä. ”Never Settle” -asenteen ympärille perustettu OnePlus tuottaa erinomaisesti suunniteltuja laitteita, joille on ominaista ensiluokkainen laatu ja tehokas laitteisto. OnePlus on erittäin hyvä luomaan vahvoja siteitä ja se kasvaa yhdessä käyttäjä- ja faniyhteisönsä kanssa. Lisätietoja osoitteessa oneplus.com. Seuraa OnePlusia Twitterissä ja Facebookissa.

HurHur, eli oikealta nimeltään Konsta Saajanto, on oululainen 21-vuotias YouTube-tähti. Saajannon YouTube-kanava, joka koostuu komediabiiseistä, sketseistä sekä yhdessä katsojien kanssa tehdyistä sisällöistä, kerää kuukausittain yli 2,2 miljoonaa katselua. Saajanto on ollut United Screensin edustuksessa vuodesta 2016 lähtien.

United Screens on pohjoismaiden johtava vaikuttajaverkosto, jonka videosisällöt keräsivät viime vuonna yli 8 miljardia katselukertaa. Yritys edustaa satoja eri vaikuittajia eri viihdegenreissä ja eri alustoilla. United Screensin pääkonttori sijaitsee Tukholmassa ja omat toimistot löytyvät myös Oslosta, Kööpenhaminasta ja Helsingistä.


Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter