Tuhansia radiosoittoja kappaleilleen saanut Nomi julkaisi uuden singlen ”Ei niin kuin me”

Tuhansia radiosoittoja kappaleilleen saanut Nomi julkaisi uuden singlen ”Ei niin kuin me”

31.05.2019 Uutiset Nomi

”’Ei niin kuin me’ tuo esille hieman uudenlaista puolta minusta”

Raikas artistitulokas Nomi julkaisi uuden singlen  ”Ei niin kuin me” tänään perjantaina 31.5. Kappale on viides single tulevalta Nomin debyyttialbumilta. ”Ei niin kuin me” tuo Nomin koskettavan tulkinnan rinnalle kesäistä kuplivuutta:

”’Ei niin kuin me’ tuo esille hieman uudenlaista puolta minusta. Biisissä on iloinen meininki ja se kertoo kukoistavasta rakkaudesta. Kappale sopii mainiosti fiilisteltäväksi esimerkiksi terasseilla tai vaikka soimaan korviin juoksulenkin ajaksi!”, kuvailee Nomi.

Nomin syyskuussa 2017 julkaistu debyyttisingle ”Ota mut takas” oli Suomen radiolistan top100:ssa 10 viikkoa putkeen, mikä on debyyttiartistille poikkeuksellisen kova suoritus. ”Ota mut takas” soi mm. Iskelmällä ja oli Radio Suomen soitetuin kappale useana viikkona. Tammikuussa 2018 julkaistu toinen single ”Ihanii ihmisii” nousi sekin Iskelmän ja Radio Suomen soittolistalle. Syksyllä 2018 julkaistu ”Elossa” soi sekin Radio Suomella ja nousi paikallisradiolistan top10een. Yhteensä Nomin kappaleet ovat soineet Suomen radioissa huikeat yli 5000 kertaa. Nomi oli viime jouluna mukana myös Yleisradion Anna laulu lahjaksi -projektissa, jossa esitettiin uusia joululauluja. 

22-vuotias Nomi on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt tehdä jo paljon musiikin saralla. Hän on tehnyt omaa musiikkia pitkään ja ollut mukana myös laulukilpailuissa ja musikaaleissa. Uusilla singleillä Nomi on kuitenkin urallaan täysin uuden alun edessä:

”Musiikki on ainoa asia mihin en oo koskaan kyllästynyt. Olen harrastanut musiikkia pienestä asti. Muskari, kuoro, pianotunnit, Sibelius-lukio sekä aktiivinen työnteko ja palo tehdä itselle rakasta asiaa ovat siivittäneet tieni tähän pisteeseen, että julkaisen nyt tulevan debyyttialbumini ensimmäisiä singlejä. Haluan tehdä musiikkia, jolla on mahdollisuus koskettaa laajaa yleisöä, Nomi kertoo.

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter