Veniorin uusi single Wildflower kannustaa löytämään oman tyylin elää

Veniorin uusi single Wildflower kannustaa löytämään oman tyylin elää

19.05.2017 Uutiset Venior

”Maailma on meille auki, jos lakkaamme rajoittamasta itseämme ja lakkaamme yrittämästä mahtua kapeaan käsitykseen elämästä, jonka joku muu on istuttanut aivoihimme”

Kuuntele ”Wildflower” tästä: https://lnk.to/VeniorWildflower
Katso ”Wildflower”-teaser tästä: http://bit.ly/VeniorWildflowerTeaser

 ”Sugar Rush”, ”Na Na Na” ja ”Robber” -singleillään hurmannut laulaja/tuottaja/lauluntekijä Venior julkaisee tänään uuden singlen ”Wildflower”. Kappale ja siihen sisältyvä viesti on Veniorille erityisen tärkeä: ”Sain syntymässä vahvan äänen ja haluan käyttää tätä lahjaa käynnistääkseni muutoksen. Meidät on kasvatettu todellisuuteen, jossa päämääränä on ansaita niin paljon rahaa kuin mahdollista samalla kun yhteiskuntamme viestittää meille koko ajan että emme riitä. Täytyy tehdä enemmän, paremmin, nopeammin ja kuluttaa niin paljon kuin mahdollista jotta systeemi pyörii. Hitaasti tapamme planeettamme, kotimme ja meidät itsemme samalla kun kiireisenä laskemme numeroita kosketusnäytöillä.Sydämeni särkyy, kun näen vihan sytyttämät liekit. Sydämeni särkyy kun näen ihmiskunnan tuhoavan maapallon ja elämän, joka meille on annettu. Sydämeni särkyy, kun näen että ekosysteemi uhrataan tuoton ja ekonomisen kasvun nimissä. Sydämeni särkyy, mutta siellä on yhä liekki, jota haluan käyttää luodakseni valoa ympärilleni.Jaan Wildflower-kappaleen maailman kanssa inspiroidakseni ihmisiä löytämään heidän voimansa, vapautensa ja täyden potentiaalinsa. Maailma on meille auki, jos lakkaamme rajoittamasta itseämme ja lakkaamme yrittämästä mahtua kapeaan käsitykseen elämästä, jonka joku muu on istuttanut aivoihimme. Meissä kaikissa elää Wildflower. Kasvamme tuulen keskellä, mutta vaikeuksien kautta opimme, kasvamme ja lopulta kukimme.

–Venior ”

Venior on laulaja/lauluntekijä/tuottaja, joka on syntynyt Suomessa, mutta asuu ja tekee musiikkia tällä hetkellä Berliinissä. Upeaäänisen Veniorin omat singlejulkaisut sekä mm. John de Sohnin ja Tungevaag & Raabanin kanssa tehdyt featit ovat nostaneet hänet yhdeksi ylistetyimmistä uusista artisteista.

Venior on ollut mukana Ruotsin Spotifyn Spotlight-artistilistassa, voittanut YleX Läpimurto 2016 -palkinnon sekä esiintynyt mm. Flow Festivalissa, Provinssissa, YleX Popissa, Reeperbahn Festivalilla sekä Tallinn Music Weekillä. Suomessa kaikki Veniorin singlet ovat nousseet radiolistan top100:n.