View’n uusi single “Trippin’ Sober” on kuvaus luovan tilan saavuttamisesta

View’n uusi single “Trippin’ Sober” on kuvaus luovan tilan saavuttamisesta

24.03.2017 Uutiset View

Suomalaisen uuden urbaanin musiikin vientitoivo View julkaisi tänään singlen ”Trippin’ Sober”, joka on toinen näyte View’n myöhemmin tänä vuonna julkaistavalta debyyttialbumilta. Ensimmäinen single ”Deeper (Bitch Leave A Comment) feat. Ronya” julkaistiin joulukuussa.

View esiintyy Tallinn Music Weekillä 30.-31.3.

View’n musiikin lähtökohtana on perinteisten kaavojen rikkominen. ”Trippin’ Sober” on kuvaus View’n luovasta tilasta studiossa ja samalla kannanotto sellaisia artisteja vastaan, jotka eivät pysty menemään studiolle selvinpäin:

”Lähtökohtaisesti tää biisi ei oo mikään huumeidenvastainen kampanja. Mulle on ihan sama, mitä jengi vetää ja kuinka paljon ne vetää. Pointtina biisissä on se, että meille studiossa normaalitila on se mitä monet muut yrittää saavuttaa päihteillä.

Se ei oo kauheen cool, että tarvitsee luovan tilan saavuttamiseen aina jotain joka sekoittaa pään, ja sit vielä tekee biisin siitä kuinka sekaisin on. Jos biisien konteksti on pelkästään sitä, että sä kerrot kuinka sekaisin sä oot, niin on syytä nostaa tasoja.

Kun me duunataan musaa, se perus ajatuksenjuoksu on tarpeeksi sekavaa itsessään. Meillä menee ennemminkin niin päin, että studiopäivän jälkeen iltabissellä yritetään tasata fiilis.” kuvailee View.

Muun muassa Iso-Britanniassa, Saksassa, Itävallassa ja Ranskassa keikkaillut View esiintyy Tallinn Music Weekilla 30.3.-31. maaliskuuta. Huhtikuussa tiedossa on Suomen keikkojen ohella 3 keikkaa Sveitsissä.

Rumban ja YleX:n operoimassa Tulevaisuuden Tusina -äänestyksessä hopeasijalle yltänyt 24-vuotias View, oikealta nimeltään Juuso Ruohonen, on nostettu moneen otteeseen suomalaisen musiikin vientitoivojen kärkeen. Suomessa räppäri on ehtinyt esiintymään lähes kaikilla merkittävillä kesäfestivaaleilla aina Flow’sta Ruisrockiin, Blockfestiin ja Provinssiin. View solmi hiljattain levytyssopimuksen myös saksalaisen Cargo Recordsin kanssa, joka vastaa tulevan albumin julkaisusta saksankielisessä Euroopassa sekä BeNeLux -maissa.

Tulevat keikat:

24.3. Bar Soma / Pori

30.3. Tallinn Music Week Opening Party, Kultuurikatel / Tallinna

31.3. Tallinn Music Week, Sinilind / Tallinna

5.4. Rösli Bar, Bern / Sveitsi

6.4. Kalvingrad Usinie, Geneva / Sveitsi

7.4. Sommercasino, Basel / Sveitsi

21.4. YO-Talo / Tampere

22.4. Jyrock / Jyväskylä