Zayn rikkoo ennätyksiä Mind of Mine –albumillaan

Zayn rikkoo ennätyksiä Mind of Mine –albumillaan

05.04.2016 Uutiset ZAYN

Mind of Mine nousi suoraan ykköseksi muun muassa Iso-Britanniassa ja Yhdysvalloissa.

Zaynin 25.3. julkaistu debyyttialbumi Mind Of Mine on noussut suoraan ykköseksi Iso-Britannian ja Yhdysvaltojen virallisilla albumilistoilla. Zaynista tuli samalla ensimmäinen brittiläinen miesartisti, joka on noussut Yhdysvalloissa suoraan sijalle yksi ja ensimmäinen brittiläinen sooloartisti, joka on noussut ykköseksi sekä Iso-Britanniassa että Yhdysvalloissa. Zayn nousi albumilistan ykköseksi myös muun muassa Kanadassa, Australiassa, Ruotsissa ja Ranskassa. Suomessa albumi nousi suoraan korkeimpana ulkomaisena uutuutena sijalle 3.

Mind Of Mine sai myös huikeat striimit ensimmäisellä viikollaan Spotifyssa. Pelkästään Yhdysvalloissa sitä striimattiin yli 28 miljoonaa kertaa, joka oikeutti Zaynille pääsyn yhdeksi eniten striimejä julkaisuviikollaan keränneiden albumien joukkoon.

Zayn aloitti soolouransa vakuuttavasti tammikuussa julkaisemalla PILLOWTALK-singlen, joka nousi Billboardin Hot 100 –listan ja Spotifyn globaalin listan ykköseksi. Myös Suomessa PILLOWTALK nousi suoraan latauslistan ykköseksi ja se on ylittänyt kultarajan yli 2 miljoonalla striimillä. Se vietti myös radiolistan top10:ssä viisi peräkkäistä viikkoa. Albumin tuorein single on LIKE I WOULD, jonka Zayn esitti iHeartRadio Music Awardseissa viikonloppuna. Katso yleisön villinnyt veto tästä: http://bit.ly/237sRW9

Mind Of Mine –albumin julkaisupäivänä 25. maaliskuuta tuli tasan vuosi siitä, että Bradfordista lähtöisin oleva 23-vuotias Zayn päätti lähteä soolouralle ja keskittyä musiikillisen kehittymisen seuraavaan vaiheeseen. Debyyttialbumiaan Zayn teki yhteistyössä muun muassa Frank Oceanin tuottajana toimineen Malayn kanssa. Intohimoisten fanien lisäksi Zayn on saanut kriitikot puolelleen ja Zaynia on verrattuna muun muassa Justin Timberlakeen ja Weekndiin (Fader, Noisey, Popcrush, Celebuzz!, Fuse…).

“Once they hear it, I feel like they will understand me a little bit more. For 10 years, this album has been in my brain, and it’s just been there, sat with me, needing to be out” Zayn kertoo.

 

Kuuntele Mind Of Mine –albumia: http://bit.ly/ZAYNspotify

Katso PILLOWTALK -video: http://smarturl.it/ZPILLOWTALKvid

Katso BeFoUr –video: http://bit.ly/ZAYNBeFoUr

Katso iT’s YoU –video: http://smarturl.it/ItsYouVid

 

Seuraa Zaynia

https://www.facebook.com/zayn/

http://instagram.com/zayn
http://www.twitter.com/zaynmalik

Jaa artikkeliShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter