Avoimet työpaikat

Marketing Manager

Miltä kuulostaisi työskennellä päivittäin eturivin kotimaisten artistien kanssa luovassa ja inspiroivassa työyhteisössä?

Nyt siihen on harvinainen mahdollisuus.

Sony Music Entertainment Finland hakee Artist Services -tiimiinsä uutta markkinoinnin ammattilaista nimikkeellä Marketing Manager, Local Repertoire.

Toivomme, että suhtaudut intohimoisesti musiikkiin ja sinulla on palava halu auttaa artisteja eteenpäin urapolullaan. Saat asioita tapahtumaan ja viet artistin viestiä luontevasti eteenpäin niin somessa kuin perinteisissä medioissa, vaikuttajien kautta sekä erilaisissa tapahtumissa. Tunnet sosiaalisen median kanavat sekä 18-25 v. -kohderyhmän läpikotaisin ja olet kartalla nousevista trendeistä ennen muita. Nautit kun ympärilläsi tapahtuu, ja osaat pitää langat käsissäsi vaikeissakin tilanteissa. Olet rohkea, kokeilunhaluinen ja viihdyt niin virallisissa pr-tilaisuuksissa kuin keikkojen jatkobileissäkin.

Tehtävänäsi on vastata artistien ja heidän julkaisujensa markkinoinnin suunnittelusta,  toteutuksesta ja artistibrändin kehittämisestä kokonaisvaltaisesti. Toimit myös artistiesi luottohenkilönä ja tukena. Osana Artist Services -tiimiämme tulet toimimaan tiiviissä yhteistyössä myös A&R-, Creative-, sekä Partner Services -tiimiemme kanssa.

Eduksi katsotaan:

  • Vähintään kolmen vuoden kokemus markkinointiprojektien vetämisestä tai markkinoinnin suunnittelusta sekä budjetoinnista
  • Erinomainen ideointikyky ja taito innostaa muita ympärilläsi
  • Luontainen kiinnostus sosiaaliseen mediaan ja digitaalisen markkinoinnin osa-alueiden hallinta
  • Artisti- ja/tai vaikuttajarajapinnan tuntemus ja laaja kontaktiverkosto tai poikkeuksellinen kyky verkostoitua
  • Intohimo proaktiiviseen kehitystyöhön yhdessä muun tiimin kanssa
  • Hyvä suomen ja englannin kielen taito sekä kyky tuottaa tekstiä erilaisiin tarpeisiin

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja musiikkialan parhaat edut rennossa ja ihmisläheisessä globaalissa työyhteisössä. Jos sydämesi sykkii musiikille ja paikka artistien taustajoukoissa kiinnostaa, jätä meille hakemuksesi ja kerro miksi sinä sopisit tehtävään parhaiten.

Heräsikö kiinnostuksesi? Miksi et lähettäisi hakemustasi ja CV:täsi jo tänään? Tee se palkkatoiveineen kuitenkin viimeistään 18.11.2021.

Tiedustelut tehtävään liittyen puhelimitse 10.11. klo 12-13 ja 16.11. klo 13-14

Jannika Nyqvist, Marketing Director, 040-6842029

Sony Music Entertainment Finland on Suomen nopeimmin kasvava musiikkiyhtiö. Sen kotimaisiin artisteihin lukeutuvat esimerkiksi Haloo Helsinki!, Gasellit, William, Yeboyah, Aleksanteri Hakaniemi, Pihlaja, Irina, Keko Salata, Adi L Hasla sekä Hassan Maikal.

Tiimiimme kuuluu yhteensä yli 50 henkilöä Suomessa ja Baltiassa. Globaalisti Sony Music toimii yli 40 maassa. Sony Musicin kansainvälisiä supertähtiä ovat mm. Adele, Lil Nas X, Travis Scott, Beyoncé, Doja Cat, Harry Styles, Miley Cyrus, Zara Larsson, Bruce Springsteen, Bob Dylan, Foo Fighters, The Chainsmokers ja Calvin Harris. Yhtiön labeleihin kuuluvat esim. Columbia, RCA, Epic, Arista, Legacy ja Masterworks.

Markinnointiharjoittelija

Haku on päättynyt. Olemme puhelimitse yhteydessä haastatteluun valittuihin hakijoihin viikkojen 46 & 47 aikana.