Avoimet työpaikat

Product Manager / Sony Music Entertainment Finland Oy

Sony Music on innovatiivinen sekä energinen globaali musiikkiyhtiö ja haluamme olla edelläkävijöitä alati muuttuvassa musiikkibisneksessä. Kuten artistimme, myös me teemme työtämme intohimoisesti sekä hauskaa pitäen. Haemme kotimaisten artistien taustajoukkoihin Artist Services -tiimiimme uutta markkinoinnin tähteä nimikkeellä Product Manager.

Toivomme, että suhtaudut intohimoisesti musiikkiin sekä musiikkibisnekseen ja sinulla on palava halu auttaa artisteja urapolulla eteenpäin. Saat asioita tapahtumaan ja viet artistin viestiä luontevasti eteenpäin sekä vaikuttajien kautta ja sosiaalisessa mediassa että perinteisissä medioissa ja tapahtumissa. Tiedät mikä on TikTok, Twitch ja Snapchat ja tunnet 18-25v kohderyhmän läpikotaisin. Nautit, kun ympärilläsi tapahtuu ja osaat pitää langat käsissäsi vaikeassakin tilanteessa. Olet rohkea ja kokeilunhaluinen ideanikkari, mutta samalla luotettava tuki ja turva artisteillesi.

Tehtävänäsi on vastata artistien ja musiikkituotteiden markkinoinnin suunnittelusta, toteutuksesta ja kehittämisestä kokonaisvaltaisesti ja toimit artistien oikeana kätenä. Osana Artist Services -tiimiämme tulet toimimaan tiiviissä yhteistyössä myös A&R-, Creative-, sekä Partner Services -tiimiemme kanssa.

Eduksi katsotaan:

  • Vähintään kolmen vuoden kokemus markkinointiprojektien vetämisestä, markkinoinnin suunnittelusta sekä budjetoinnista
  • Erinomainen ideointikyky ja taito innostaa muita ympärilläsi
  • Luontainen kiinnostus sosiaaliseen mediaan ja digitaalisen markkinoinnin osa-alueiden hallinta
  • Artisti- ja/tai vaikuttarajapinnan tuntemus ja laaja kontaktiverkosto tai poikkeuksellinen kyky verkostoitua
  • Intohimo pro-aktiiviseen kehitystyöhön yhdessä muun tiimin kanssa
  • Erinomainen englannin kielen taito  

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja musiikkialan parhaat edut rennossa ja ihmisläheisessä globaalissa työyhteisössä. 

Jos sydämesi sykkii musiikille ja paikka artistien taustajoukoissa kiinnostaa, lähetä meille hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen [email protected] ja kerro miksi juuri sinä sopisit tehtävään parhaiten. Muista myös palkkatoive.

Lisätietoja osoitteesta: [email protected] tai [email protected]. Haku on käynnissä vain 22.11 asti, joten toimi nopeasti!

Sony Music:ista:

Sony Music Entertainment Finland on Suomen toiseksi suurin levy-yhtiö. Sen kotimaisiin artisteihin lukeutuvat esimerkiksi Haloo Helsinki!, Aleksanteri Hakaniemi, Juno, Irina, Mira Luoti, Arttu Lindeman, LEO, Keko Salata, View, Lucas sekä monia muita. Tiimiin kuuluu 35 henkilöä sekä Suomessa että Baltiassa. Globaalisti Sony Music toimii yli 40 maassa. Sony Musicin kansainvälisiä supertähtiä ovat mm. Travis Scott, Beyoncé, Justin Timberlake, Zara Larsson, P!nk, Bruce Springsteen, Bob Dylan, Foo Fighters, A$AP Rocky, The Chainsmokers ja Calvin Harris. Yhtiön labeleihin kuuluvat esim. Columbia, RCA, Epic, Arista, Legacy, Masterworks.

www.sonymusic.fi

www.facebook.com/SonyMusicFinland

www.instagram.com/sonymusicfinland