SONY MUSIC FINLAND VAHVISTAA A&R-TIIMIÄÄN

Sony Music Finland vahvistaa viime aikoina paljon kasvanutta A&R -osastoaan entisestään, kun vahvan kokemuksen kotimaisella musiikkikentällä omaava Sakke Aalto aloittaa Sonyn A&R konsulttina. 

A&R -osastolla aloittaa tänään 7.2. myös uusi A&R-koordinaattori Nosh A Lody.

Myös Sony Musicin ja levy-yhtiö 325 Median yhteistyö syvenee juuri allekirjoitetun uuden yhteistyösopimuksen myötä.

Sakke Aallolla on uuden a&r-pestin lisäksi syytä juhlaan myös viikonlopun Emma Gaalassa, jossa Aallon alter ego Keko Salata on ehdolla mm. vuoden miessolisti-kategoriassa. Keko Salatan molemmat albumit Neuroottinen, dramaattinen, charmikas ja Laulajan näköinen mies on julkaistu yhteistyössä Sony Musicin kanssa.

Olen vuosien varrella kokenut Sony Musicin tiimin hyväksi kumppaniksi projekteilleni, joten ilolla jaan omaa kokemustani musiikin saralta nyt myös konsultoinnin sekä a&r-vetoavun muodossa”, Sakke Aalto kertoo.

325 median toimitusjohtaja Nikolai Alho uskoo, että yhteistyö Sony Musicin kanssa tuo paljon kilpailuetua myös 325:n kaltaiselle itsenäiselle musiikkiyhtiölle. 

Olemme todella innoissamme tulevasta yhteistyöstä Sony Musicin kanssa. 325 media on toiminut täysin itsenäisenä yhtiönä omilla ehdoillaan ja omalla strategialla vuodesta 2015 asti. Uskomme vahvasti omaan sekä Sonyn tekemiseen ja yhteisenä tavoitteena on tuoda Suomen musaskeneen paljon mielenkiintoisia artisteja, joilla on pitkä ja kestävä ura”, Alho kertoo.

”Olemme Sonylla innoissamme saadessamme lisää vahvistusta sisältöpuolelle. 
On erittäin hienoa lähentää yhteistyötä vielä tiiviimmäksi Saken ja 325 Median kanssa ja saada heidät mukaan osaksi meidän uutta aikakautta. Olemme tehneet hedelmällistä yhteistyötä jo hyvän aikaa ja jatkossa yhdistämme voimamme vielä merkittävämmin uusien artistien ja sisältöjen parissa. Lisäksi saamme vielä tiimiimme todella motivoituneen ja luovan tyypin kun Nosh aloittaa A&R-koordinaattorin roolissa”
, Sony Music Finlandin toimitusjohtaja Henri Lanzkertoo.

www.sonymusic.fi

www.instagram.com/sonymusicfinland