SONY MUSIC FINLAND YHTEISTYÖHÖN HUIPPUTUOTTAJA SANTERI ”MD$” KAUPPISEN KANSSA

SONY MUSIC FINLAND YHTEISTYÖHÖN HUIPPUTUOTTAJA SANTERI ”MD$” KAUPPISEN KANSSA

Kauppinen liittyy osaksi Sonyn kasvavaa a&r tiimiä.

Jatkossa kaikki MD$:n kiinnittämät artistit julkaistaan Sony Music Finlandin kautta

Sony Music Finland ja MD$ nimellä tunnettu tuottaja Santeri Kauppinen ovat solmineet kattavan yhteistyösopimuksen, jonka puitteissa kaikki Kauppisen kiinnittämät artistit julkaistaan jatkossa Sony Musicin kautta.
MD$:n ensimmäinen kiinnitys Sonylle on Cledoksen dj:nä tutuksi tullut räppäri TheoFuego.

”TheoFuegolla on keikoilla niin huikea energia, että sen pitää olla itse lavan etureunassa valokeilassa eikä dj-pöydän takana piilossa. Lisäksi hän osaa räpätä paremmin kuin moni muu. Mahtavaa päästä rakentamaan miehen uraa yhteistyössä Sonyn kanssa”, Santeri Kauppinen kertoo.

MD$ on kymmenen vuotta kestäneen tuottajanuransa aikana työskennellyt useiden suomiräppäreiden, kuten JVG:n, Cledosin, Gettomasan, Mikael Gabrielin ja Tippa-T:n kanssa. Hänen tuotantoaan on kuultu myös ulkomailla, kuten jenkkiräppäri G-Eazyn muutaman vuoden takaisella Bone Marrow -singlellä.

”Santeri on kotimaisista urbaanin musiikin tuottajista kiistatta menestyneimpiä ja on jo nyt jättänyt täällä ison jalanjäljen skeneen. Lisäksi Santerin taidot sekä kyky tunnistaa ja rakentaa isoja biisejä ja ilmiöitä ovat poikkeukselliset. Santeri sopii hienosti meidän eteenpäin ajattelevaan tiimiimme ja on mahtavaa päästä aloittamaan duunin teko välittömästi yhdessä”, Sony Music Finlandin toimitusjohtaja Henri Lanz kertoo.

Sony Music Entertainment Finland on Suomen toiseksi suurin levy-yhtiö. Sen kotimaisiin artisteihin lukeutuvat esimerkiksi Haloo Helsinki!, Aleksanteri Hakaniemi, Irina, Mira Luoti, Arttu Lindeman, LEO, View, Lucas sekä monia muita. Sony Musicin kansainvälisiä supertähtiä ovat mm. Travis Scott, Beyoncé, Justin Timberlake, Zara Larsson, P!nk, Bruce Springsteen, Bob Dylan, Foo Fighters, The Chainsmokers ja Calvin Harris. Suomessa ja Baltiassa Sonyn tiimiin kuuluu 35 henkilöä ja globaalisti Sony Music toimii yli 40 maassa. Yhtiön labeleihin kuuluvat esim. Columbia, RCA, Epic, Arista, Legacy, Masterworks.